Voucher Materna – acum și la MEMORMED

.Voucher Materna

Cu bucurie vă anunțăm că Centrul Medical MEMORMED s-a alăturat programului Voucher Materna!

.

Cum pot folosi Voucherele Materna în cadrul Centrului Medical MEMORMED?

Analize obligatorii in Preconceptie sau Trim. I de sarcinaOdată ce ați intrat în posesia Voucherelor puteți beneficia de servicii medicale în cadrul Centrului Medical MEMORMED, în oricare dintre locații.

Voucherele sunt similare tichetelor de masă. În momentul achitării veți preda la recepție un număr de vouchere corespunzător contravalorii serviciilor medicale accesate.

Este important de reținut că voucherele pot fi utilizate pentru orice servicii medicale necesare monitorizării sarcinii, care pot fi și altele decât cele de Obstetrică-Ginecologie.

Lista Analizelor de Laborator: memormed.ro/analize-de-laborator/

Lista serviciilor de Obstetrică-Ginecologie: memormed.ro/specialitate/ginecologie

Lista completă a Specialităților medicale: memormed.ro/specialitati-medicale/

 .

Ce este Voucherul Materna?

Este un sprijin financiar acordat femeilor gravide pentru achitarea medicamentelor și serviciilor medicale, sub forma de tichete valorice. Proiectul este inițiat de către Primăria Municipiului București, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București.

maternaVoucher-ul Materna București se acordă oricărei femei cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul stabil în București sau viză de reședință, de cel puțin 6 luni pe raza Capitalei, la data depunerii cererii, după săptămâna a 10 – a de sarcină.

Voucherele au fiecare câte o valoare de 1000 lei, împărțite în tichete de câte 50 lei, acordându-se de două ori, suma totală ajungând la 2000 lei:

1. După procesarea cererii se acordă primul voucher, în valoare de 1000 lei.

2. După intrarea în săptămâna a 24-a de sarcină se acordă al doilea voucher, la cererea femeii gravide.

Informații complete despre cum puteți intra în posesia Voucherelor găsiți pe http://dgas.ro/voucher-materna/

PROGRAMARE ONLINE