Telemedicina

Telemedicina – Consiliere medicala la distanta

Ne gandim la tine! In cadrul campaniei #staiacasa, daca ai nevoie de un sfat medical / o recomandare din partea unui medic specialist ne poti solicita o consiliere medicala prin telefon.

Consilierea telefonica (Telemedicina) este metoda simpla de a obtine – in cel mai scurt timp posibil – de la un medic specialist, un sfat sau o recomandare de conduita pentru afectiunea/problema ta.

Te informam ca aceasta metoda nu inlocuieste consultatia oferita in cabinet.

 

Doresti o consiliere medicala la distanta?

Cum procedez?

Pasul 1.

Ne trimiti o solicitare pe adresa: telemedicina@memormed.ro care sa cuprinda:

  • Nume si Prenume:
  • E-mail:
  • Telefon:
  • CNP:
  • Specialitatea dorita:
  • Medicul solicitat:

Pasul 2.

Un consultant MEMORMED te va contacta pentru a stabili de comun acord data si ora programarii.

Pasul 3.

Vei primi o factura proforma cu suma de plata pe care va trebui sa o achiti in prealabil si sa ne trimiti dovada platii prin email.

Important! Daca ai anumite documente medicale (rezultate analize, investigatii, scrisori medicale, etc.) relevante pentru problema ta, te rugam sa le atasezi impreuna cu dovada platii pentru ca medicul sa le poata analiza inainte de consultatia la distanta.

Pasul 4.

Dupa confirmarea platii vei fi contactat telefonic la data si ora stabilite de catre medicul la care ai facut programarea in vederea consilierii medicale la distanta.

 

In ce consta consilierea medicala la distanta?

Telemedicina implica o discutie cu medicul in care ii vei descrie simptomele tale si problema cu care te confrunti, vei raspunde la o serie de intrebari iar medicul va stabili conduita terapeutica potrivita pentru situatia ta particulara.

Este important sa iti stabilesti in prealabil intrebarile pe care vrei sa le pui si sa ai la indemana orice documente medicale relevante.

Dupa finalizarea consilierii vei primi prin email un raport medical care va cuprinde informatiile transmise telefonic.

Important de retinut! Telemedicina nu inlocuieste consultatia din cabinet si in anumite situatii pentru a putea pune un diagnostic si /sau prescrie un tratament, medicul poate avea nevoie de investigatii si analize suplimentare care sa necesite prezenta ta in cabinet.

Te rugam sa respecti data si ora programarii. Sa te asiguri ca esti disponibil si ai telefonul in apropiere pentru a putea raspunde, precum si bateria incarcata.

 

Tarife:

Consiliere medicala telefonica initiala – 100 lei

Consiliere medicala telefonica tip “control” – 60 lei

 

Intrebari frecvente 

Care este durata unei consilieri medicale la distanta?

Pentru toate specialitatile durata maxima a consilierii medicale la distanta este de maxim 20 de minute.

Pot modifica data si ora programarii?

Poti modifica data si ora programarii cu cel mult 2 ore in prealabil.  Solicitarea de modificare te  rugam sa o trimiti pe telemedicina@memormed.ro.

Pot anula programarea?

Poti anula programarea cu cel mult 2 ore in prealabil printr-o solicitare transmisa pe telemedicina@memormed.ro. In acest caz banii se vor returna in termen de 3 zile lucratoare de la data solicitarii anularii in contul din care ai efectuat plata.

Ce se intampla daca nu sunt disponibil?

Daca nu vei fi disponibil in momentul programarii (nu vei raspunde la telefon, vei avea telefonul inchis) consultatia se considera neonorata si suma achitata nu va putea fi returnata.

Ce se intampla daca nu sunt contactat?

In cazul exceptional in care nu vei fi contactat la data si ora stabilite, vei primi inapoi suma achitata sau vei putea stabili o noua programare. In orice caz, daca din diverse motive neprevazute medicul nu va putea onora consilierea medicala telefonica vei fi anuntat din timp si impreuna cu consultantul MEMORMED vei stabili varianta cea mai convenabila pentru tine.

Pot apela acest serviciu in cazuri de urgenta?

NU solicitati aceasta varianta in situatii medicale de urgenta. Pentru orice situatie medicala de urgenta te rugam sa apelezi serviciul 112.

Cum procedez atunci cand medicul imi face recomandari si mi se indica / doresc sa revin la un interval pentru a discuta evolutia starii de sanatata?

In acest caz vei solicita o noua consiliere medicala la distanta. Precizeaza ca revii in urma unei consultatii anterioare. Tariful va fi echivalent unei consultatii de tip “Control” in cazul in care este vorba despre aceeasi afectiune si nu a trecut mai mult de 1 luna de la Consultatia initiala.

Cum procedez atunci cand am fost la un consult initial in cabinet si solicit o consiliere medicala telefonica tip cu privire la evolutia starii de sanatate?

In aceasta situatie vei achita tariful pentru consultanta medical tip “control”.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si a Regulamentului UE 2016/679, SC MEMORMED SRL, Bdul A. I. Cuza, Nr. 30, Sector 1, Bucuresti, email: gdpr@memormed.ro. Tel: 031-9443, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Pachetul promotional cu 60 de analize

Detalii Pachet Promotional

vezi detalii

centrul medical memormed

SC MEMORMED SRL, CUI 23052971, J40/392/2008, Sediu social: Bdul Alexandru Ioan Cuza, Nr. 30, Sector 1

Pentru a intra mai usor in legatura cu noi va rugam sa utilizati formularul de programari si va vom suna noi in cel mai scurt timp.

IMPORTANT! In contextul prevenirii raspandirii COVID-19.

Va adresam rugamintea ca in cazul in care prezentati simptome de raceala si/sau ati calatorit in ultima luna intr-una din zonele cu risc sau ati avut contact cu o persoana pozitiva COVID-19 sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru a identifica cea mai buna solutie inainte de prezentarea in clinica. La venirea in clinica este obligatorie purtarea mastii de protectie. La intrarea in clinica vi se va masura temperatura.

SEDII

1. Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, Nr. 30, Sector 1.

2. Calea Plevnei, Nr. 3

3. Str. George Georgescu, Nr. 54

Program de lucru

Luni-Vineri: 08.00-21.00 Sambata-Duminica: INCHIS