Urologie

UROLOGIE

Urologia este o specialitate medicala care trateaza afectiunile aparatului urinar si reproducator la barbati, si pe cele ale aparatului urinar la femei.

Problemele de sanatate din sfera urologica implica urmatoarele organe: rinichiul, ureterul, vezica urinara, uretra, penisul, prostata, testicolele (ultimele trei din cele enumerate evident in cazul pacientilor de sex masculin).

Urologie. Cele mai frecvente afectiuni.

UrologieAfectiunile cele mai frecvente intalnite in practica sunt litiaza renala (calculii renali, care dau frecvent colica renala), infectiile urinare repetate (mai ales la femei), bolile cu transmitere sexuala, adenomul de prostata si cancerul de prostata precum si tumorile de vezica urinara.

In unele patologii de granita (infertilitatea masculina de exemplu) are loc o buna colaborare intre specialitatile urologie si endocrinologie; alt exemplu este colaborarea cu medicul ginecolog in diagnosticul si tratamentul incontinentei urinare de efort la femeie.

Oferim si servicii GRATUITE prin decontare CAS daca va prezentati cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save