• Dr. NECULCEA Mihai Daniel

  Medic Primar Psihiatrie. Competență în sexologie.

 • Dr. PĂVĂLOIU Oana

  Medic Specialist Psihiatrie

 • Dr. MĂRUNȚEL Irina Alexandra

  Medic Primar Psihiatrie

 • Dr. FLORESCU Radu Cătălin

  Medic Primar Psihiatrie

 • Dr. ZAHARIA Elena Carmen

  Medic Primar Psihiatrie. Clinica MEMORMED SIBIU

Servicii Medicale

Denumire Serviciu Preț (Lei)
Consultație Psihiatrie 260
Consultație Psihiatrie Pediatrică 290
Control Psihiatrie 210
Control Psihiatrie Pediatrică 130
Consiliere psihiatrică nespecifică* 110
Examinare psihiatrică – recomandare medicina muncii 130
Examinare stare mentală actuală 130
Certificat A5** 109
Referat medical*** / Adeverința 105
Consiliere psihologică **** 190
Consiliere parentală **** 190
Psihoterapie adulți**** (cognitiv comportamentală) 190
Psihoterapie adolescenți**** 190
Interpretare analize 70
Pachet 10 sedințe psihoterapie***** (adult/adolescent/copil) 1225
Dr. NECULCEA Mihai – Daniel
Consultație Sexologie 260
Control Sexologie 210
Raport medical necesar pentru persoanele transgender 160

* include psihoterapie suportivă și psihoeducație pentru prevenirea recidivelor

** solicitate pentru diferite activități profesionale: admiterea în diferite instituții ca Institutul de Magistratură, Barou, viza anuală CECCAR pentru experții contabili, înscrierea la examenul de rezidențiat, înscrierea în Colegiul Medicilor/Farmaciștilor, OAMGMAMR, avizul de liberă practică pentru fiziokinetoterapeuți, biologi, fizicieni, tehnicieni dentari etc, întocmirea dosarului de adopție etc.

** certificatele A5 se eliberează doar cu adeverință de la medicul de familie, cu istoricul medical / tratament (boli cronice / psihiatrice).

*** solicitat de Comisia de expertiză a capacitații de muncă / handicap (DGASPC)

****durata unei sedințe este de 60 minute

***** pachetul poate fi accesat în urma unui consult prealabil la medic

Psihiatrie

NOU! ACUM ȘI ÎN SIBIU!

 

Psihiatria este specialitatea medicală care abordează afecțiunile psihice, începânPsihiatried cu depistarea cauzelor acestora, urmată de diagnosticarea în conformitate cu clasificările internaționale, tratarea lor dar și prevenția recidivelor. Prin urmare, relația terapeutică în psihiatrie este una de durată, consultațiile de control ocupând un rol la fel de important ca examinarea inițială, pentru reevaluarea schemelor de tratament, dar și pentru consilierea psihiatrică în scopul prevenirii recăderilor sau surprinderii la timp a acestora.

De la stările de anxietate și tristețe până la ideile neconforme cu realitatea, tulburările de somn sau ale comportamentului alimentar, problemele de concentrare a atenției și memoriei sau orice alt simptom care sugerează o suferință psihică recomandă o consultație la cabinetul de psihiatrie în cel mai scurt timp.

Centrul Medical Memormed abordează toată patologia psihiatrică, cel mai frecvent întâlnite afecțiuni fiind tulburările afective (depresia majoră, tulburarea afectivă bipolară), tulburările anxioase (atacurile de panică, anxietatea generalizată), tulburările de somn, tulburările cognitive (demența Alzheimer sau cea vasculară), dar și tulburările psihotice sau dependențele de substanțe.

Pacienții noștri sunt întâmpinați cu empatie și profesionalism, adesea evaluarea fiind multidisciplinară pentru a identifica situațiile în care simptomatologia psihiatrică apare din cauza unei suferințe organice. Examinarea de către medicul psihiatru constă într-un dialog cu pacientul în timpul căruia acesta relatează atât simptomele care au determinat adresarea la cabinetul de psihiatrie și evoluția lor în timp, cât și antecedentele personale și familiale, medicul stabilind contextul bio-psiho-social al pacientului, precum și starea prezentă prin observarea directă în timpul consultației. Uneori, dialogul include și persoane din familie sau din anturajul pacientului, cu acordul acestuia.

Cabinetul de psihiatrie din cadrul Centrului Medical Memormed asigură confidențialitatea deplină a informațiilor relatate în timpul consultațiilor și suportul total prin înțelegerea suferinței psihice în întreaga ei complexitate. Ne propunem depășirea prejudecăților și promovarea compasiunii, precum și educarea oamenilor despre durerea ce poate rezulta prin stigmatizarea și izolarea socială a semenilor lor cu suferințe psihice.

IMPORTANT! Clinica MEMORMED oferă servicii de Psihiatrie atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Oferim și servicii Gratuite dacă vă prezentați cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SANATATEA TA ARE UN PRET ACCESIBIL

Opteaza acum pentru unul dintre pachetele promotionale pe care ti le-am pregatit si bucura-te de servicii medicale integrate pentru un diagnostic sigur.

vezi toate promotiile

PROGRAMARE ONLINE