• Prof. Univ. Dr. JIANU Mihail Mircea

    Medic Primar Chirurgie și Ortopedie – Traumatologie Pediatrică, Doctor în Științe Medicale

  • Dr. DĂNILĂ Viorel

    Medic Primar Chirurgie și Ortopedie – Traumatologie Pediatrică, Doctor în Științe Medicale. Competență în Endoscopie Digestivă.

  • Dr. OPREA Mihai Corneliu

    Medic Specialist Ortopedie – Traumatologie Pediatrică. Competență în Ecografie.

Servicii Medicale

Denumire Serviciu Preț (Lei)
Consultație Ortopedie – Pediatrică  260
Control Ortopedie – Pediatrică 180
Prof. Univ. Dr. JIANU Mihail Mircea
Consultație Ortopedie Pediatrică 460
Dr. DĂNILĂ Viorel
Consultație Ortopedie Pediatrică  460
Dr. OPREA Mihai Corneliu
Consultație Ortopedie Pediatrică  260
Ecografie șold – de la 0 ani   190

ORTOPEDIE PEDIATRICĂ

Ortopedie Pediatrica

Ortopedie și Traumatologie Pediatrică este specialitatea care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletal: oase, articulații, ligamente, tendoane, mușchi.

Copiii au nevoie de o atenție deosebită deoarece oasele, articulațiile și mușchii lor sunt într-o continuă dezvoltare. De aceea, îți recomandăm să apelezi la specialiștii noștri în Ortopedie Pediatrică, supraspecializați și cu vastă experiență, deoarece tratamentul potrivit din copilăre poate preveni complicațiile la vârsta adultă.

Afecțiunile ortopedice la copii pot apărea la orice vârstă, de la nou-născuți până la adolescenți. Dezvoltarea armonioasă a copiilor poate fi afectată prin diferite deformări ale oaselor, cauzate de poziția incorectă a corpului, de purtarea încălțămintei nepotrivite sau de malformații congenitale.

Cele mai frecvente afecțiuni sunt displazia de șold la nou-născuți, deformări la nivelul membrelor, scolioza, cifoza, apărute de cele mai multe ori în jurul vârstei de 8-12 ani, tulburări de mers la copilul mic, adolescent, entorse, fracturi.

La MEMORMED, sănătatea copiilor este cea mai important! Pentru orice afecțiune ortopedică, medicii noștri specialiști în Ortopedie și Traumatologie sunt pregătiți să ofere copilului tău consultații, investigații, diagnostic și tratament la cele mai înalte standarde medicale.

SANATATEA TA ARE UN PRET ACCESIBIL

Opteaza acum pentru unul dintre pachetele promotionale pe care ti le-am pregatit si bucura-te de servicii medicale integrate pentru un diagnostic sigur.

vezi toate promotiile

PROGRAMARE ONLINE