Oncologie

Oncologia este specialitatea medicală care se ocupă cu cercetarea apariției și dezvoltării neoplaziilor maligne, prin depistarea, diagnosticul, determinarea modalității optime de tratament și monitorizarea pacienților ce suferă de cancer.

Evoluția bolii neoplazice este de cele mai multe ori silențioasă, apărând simptomele doar atunci când masa tumorală este voluminoasă, producând tulburări în funcționarea organismului.

Pentru a identifica cele mai bune opțiuni de tratament, medicul oncolog poate recomanda pacientului investigații imagistice, RMN, CT, ecografie, endoscopie digestivă superioară sau inferioară, investigații de laborator, markeri tumorali, biopsii pentru diagnostic histo-patologic și cito-patologic.

La Memormed beneficiezi de medici cu vastă experiență, ce îți oferă o evaluare multidisciplină amănunțită, și de cele mai avansate tehnologii pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunilor oncologice.

Consultația oncologică devine necesară atunci când apare o suspiciune de cancer sau pentru urmărirea pacientului deja diagnosticat cu această boală, după terminarea tratamentului.

Programările se pot face telefonic la 031-9443 sau utilizând formularul de programări disponibil pe www.memormed.ro și vă contactează colegii din call-center în cel mai scurt timp posibil.