Oftalmologie

OftalmologieOftalmologia este acea ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ochiului, ploapei și sistemului lacrimar. Dar cum știm care sunt problemele pentru care ar trebui să ne adresăm unui medic specialist oftalmolog? Cele mai frecvente simptome care pot indica probleme la nivelul organului vederii sunt durerile de cap, petele si liniile plutitoare, vederea încețoșată, roșeața și mâncărimile la nivelul ochilor și orjeletul (sau “urciorul”).

Totuși, chiar dacă nu ne confruntăm cu niciunul dintre aceste simptome, specialiștii recomandă efectuarea unui consult de specialitate la fiecare doi ani, deoarece afecțiunile oftalmologice nedescoperite la timp pot cauza probleme iremediabile.

Știm că este foarte dificil să programezi o vizită la medic dacă nu doare nimic. Lipsa banilor sau a timpului sunt cele mai frecvente motive invocate de oameni atunci când evită contactul cu un specialist. De aceea, Centrul Medical MEMORMED vă oferă servicii medicale gratuite în sistemul asigurărilor de sănătate cu bilet de trimitere*, cu toate avantajele sistemului medical privat: timp de așteptare minim, program flexibil, explicații amănunțite, grijă și atenție, aparatură performantă.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save