Oftalmologie

OftalmologieOftalmologia este acea ramura a medicinei care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor ochiului, ploapei si sistemului lacrimar. Dar cum stim care sunt problemele pentru care ar trebui sa ne adresam unui medic specialist oftalmolog? Cele mai frecvente simptome care pot indica probleme la nivelul organului vederii sunt durerile de cap, petele si liniile plutitoare, vederea incetosata, roseata si mancarimile la nivelul ochilor si orjeletul (sau “urciorul”).

Totusi, chiar daca nu ne confruntam cu niciunul dintre aceste simptome, specialistii recomanda efectuarea unui consult de specialitate la fiecare doi ani, deoarece afectiunile oftalmologice nedescoperite la timp pot cauza probleme iremediabile.

Stim ca este foarte dificil sa programezi o vizita la medic daca nu doare nimic. Lipsa banilor sau a timpului sunt cele mai frecvente motive invocate de oameni atunci cand evita contactul cu un specialist. De aceea, Centrul Medical MEMORMED va ofera servicii medicale gratuite in sistemul asigurarilor de sanatate cu bilet de trimitere*, cu toate avantajele sistemului medical privat: timp de asteptare minim, program flexibil, explicatii amanuntite, grija si atentie, aparatura performanta.

In plus, daca ai nevoie de ochelari, in cadrul Centrului Medical MEMORMED vei putea gasi o gama larga de ochelari la preturi extrem de avantajoase, prin intermediul parteneriatului nostru cu optica Optocentru Med.

 

*gratuitatea in baza biletului de trimitere se aplica in limita fondurilor disponibile CAS, ulterior se va percepe o taxa de 50 RON /pacient in loc de 250 RON aferente serviciilor asociate

 

Save

Save

Save

Save

Save