• Dr. NIȚULESCU Camelia

    Medic Specialist Neurologie Pediatrică, Psiholog clinician, Psihopedagog, Terapeut logoped

Servicii Medicale

Denumire Serviciu Preț (Lei)
Consultație Neurologie Pediatrică 260
Control Neurologie Pediatrică 180

NEUROLOGIE PEDIATRICĂ

Neurologie PediatricaNeurologia Pediatrică se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea, tratarea și monitorizarea afecțiunilor sistemului nervos central (creier și măduva spinării), sistemului nervos periferic, dar și a sistemuslui muscular  la bebeluși, copii și adolescenți.

Patologiile neurologice pediatrice sunt numeroase: defecte congenitale, tulburări de dezvoltare neurologică (tulburări de vorbire sau învățare), tulburări de spectru autist, tulburări de comportament (ADHD), epilepsie, tulburări de locomoție, leziuni, tumori cerebrale etc.

Vino la MEMORMED pentru evaluarea neurologică a copilului tău, precum și pentru efectuarea investigațiilor necesare, cu ajutorul aparaturii ultraperformante ce ajută medicul specialist să stabilească diagnosticul precis.

De asemenea, în clinicile noastre puteți beneficia și de serviciile medicilor specialiști care oferă consultații copiilor de toate vârstele: Pediatrie, ORL, Oftalmologie, Dermatologie, Ortopedie, Alergologie, Cardiologie, Ginecologie, Endocrinologie.

SANATATEA TA ARE UN PRET ACCESIBIL

Opteaza acum pentru unul dintre pachetele promotionale pe care ti le-am pregatit si bucura-te de servicii medicale integrate pentru un diagnostic sigur.

vezi toate promotiile

PROGRAMARE ONLINE