Nefrologie

Nefrologie

Nefrologia este ramura Medicinei Interne care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul non-chirurgical al afecțiunilor aparatului reno-urinar și al complicațiilor acestora. Medicii Nefrologi ajută la diagnosticarea și tratarea insuficienței renale acute sau cronice, hematurie (evidențierea sângelui în urină), proteinurie (evidențierea proteinelor în urină), litiază renală (formare de calculi renali ce se pot localiza în rinichi, uretere, vezică, uretră), infecții urinare, recurente sau cronice, înalte (pielonefrite) sau joase (cistite, uretrite), boala polichistică renală, sindromul uremic hemolytic, stenoza arterei renale, sindrom nefrotic etc.

În afecțiunile de graniță, cum ar fi diabetul zaharat la care se asociază insuficiența renală, are loc o bună colaborare între specialitățile urologie si diabetologie. În infecțiile urinare există o strânsă colaborare între nefrolog, urolog și bineînteles, la femei, ginecolog, specialități pe care le puteți găsi și beneficia de colaborarea medicilor noștri.

Centrul Medical MEMORMED vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu consultații de specialitate, colaborare interdisciplinară, tratament și o serie de investigații și analize medicale necesare pentru un diagnostic corect și precoce.

Programările se pot face telefonic la 031-9443 sau utilizând formularul de programări disponibil pe www.memormed.ro și vă contactează colegii din call-center în cel mai scurt timp posibil.