Medicina Muncii

medicina munciiÎn cadrul departamentului de Medicina Muncii, Centrul Medical MEMORMED asigură clienților toată gama de servicii medicale în conformitate cu legislația în vigoare, pentru orice tip de profesie.

Serviciile de Medicina Muncii oferite de noi urmăresc stabilirea aptitudinii în muncă pentru personalul angajat, prevenţia îmbolnăvirilor legate de profesie, menţinerea stării de sănătate a angajaţilor, diagnosticul precoce al afecţiunilor și implicit scăderea absenteismului la locul de muncă.

Centrul Medical MEMORMED se distinge prin profesionalism şi seriozitate, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor şi servicii strict adaptate nevoilor clientului. Acestea sunt atuurile care ne-au recomandat de-a lungul anilor instituţiilor statului şi firmelor particulare de renume, portofoliul nostru numărând în prezent aproximativ 1000 de companii.

Medicina munciiMee Medicina Muncii studiază relația om–muncă, adaptarea omului la muncă și adaptarea muncii la persoana care o efectuează, îngloband cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. Medicina muncii se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor.

Angajatorii din orice domeniu de activitate, atât din sectorul public, cât și din sectorul privat sunt obligați să respecte reglementarile în vigoare privind supravegherea sănătății lucrătorilor (conform H.G. nr. 355/2007 completată cu H.G. nr. 1169/2011).

Astăzi, complexitatea crescândă a proceselor industriale moderne necesită o activitate medicală specifică susținută la locul de muncă, pentru rezolvarea problemelor de expunere la noxe profesionale extrem de variate, probleme de ergonomie a muncii, de promovare a sănătății angajaților.

Save

Save