Servicii Medicale

Examen medical la angajare / Control medical periodic /
Examen medical la reluarea activității / Examen medical de adaptare în muncă
pentru toate categoriile de funcții –

.

 Prețuri pornind de la 39 Lei / salariat / an

.

Avantaje ale ofertei standard:

–  Efectuarea controlului medical la sediul beneficiarului, prin deplasarea personalului și aparaturii medicale de specialitate;
–  Efectuarea controlului medical în orice punct de lucru din țară al beneficiarului prin rețeaua de clinici partenere;
–  Reducere de 20% la toate serviciile medicale de specialitate oferite de Centrul Medical MEMORMED;
–  Posibilitatea pentru fiecare salariat de a se înscrie la unul din medicii de familie ai clinicii și să beneficieze de numeroase avantaje.

Servicii gratuite

– Întocmirea și arhivarea dosarului medical;
– Eliberarea fișei de aptitudine în dublu exemplar – unul pentru angajator și unul pentru angajat;
– Efectuarea controlului medical la sediul beneficiarului, prin deplasarea personalului Centrului Medical MEMORMED și aparaturii medicale de specialitate (gratuit pentru un număr de minim 10 angajați);
– Informarea periodică în scris a conducerii societății privind activitatea de Medicina Muncii în societate, participarea la Comitetul Intern de Securitate și Sănătate în Muncă;
– Consilierea conducerii societății cu privire la aplicarea legislației de securitate și sănătate în muncă;
– Întocmirea raportului de monitorizare a stării de sănătate a angajaților;
V
izarea concediilor medicale;
Vizarea dosarelor de protecția muncii;
– Întocmirea raportului de evaluare a riscurilor profesionale ale gravidei;

–  Examen optometric;
Examen Babeș -Papanicolau
pentru toate pacientele cu vârsta cuprinsă între 25 – 64 ani;
Consultații și investigații
cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

.

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să transmiteți pe office@memormed.ro numărul de salariați, funcțiile acestora și locația punctelor de lucru.

Medicina Muncii

 

NOU! ACUM ȘI ÎN SIBIU!

În cadrul departamentului de Medicina Muncii, Centrul Medical MEMORMEmedicina munciiD asigură clienților toată gama de servicii medicale în conformitate cu legislația în vigoare, pentru orice tip de profesie.

Serviciile de Medicina Muncii oferite de noi urmăresc stabilirea aptitudinii în muncă pentru personalul angajat, prevenţia îmbolnăvirilor legate de profesie, menţinerea stării de sănătate a angajaţilor, diagnosticul precoce al afecţiunilor și implicit scăderea absenteismului la locul de muncă.

Centrul Medical MEMORMED se distinge prin profesionalism şi seriozitate, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor şi servicii strict adaptate nevoilor clientului. Acestea sunt atuurile care ne-au recomandat de-a lungul anilor instituţiilor statului şi firmelor particulare de renume, portofoliul nostru numărând în prezent aproximativ 1000 de companii.

Medicina munciiMee Medicina Muncii studiază relația om–muncă, adaptarea omului la muncă și adaptarea muncii la persoana care o efectuează, îngloband cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. Medicina muncii se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor.

Angajatorii din orice domeniu de activitate, atât din sectorul public, cât și din sectorul privat sunt obligați să respecte reglementarile în vigoare privind supravegherea sănătății lucrătorilor (conform H.G. nr. 355/2007 completată cu H.G. nr. 1169/2011).

Astăzi, complexitatea crescândă a proceselor industriale moderne necesită o activitate medicală specifică susținută la locul de muncă, pentru rezolvarea problemelor de expunere la noxe profesionale extrem de variate, probleme de ergonomie a muncii, de promovare a sănătății angajaților.

Save

Save

SANATATEA TA ARE UN PRET ACCESIBIL

Opteaza acum pentru unul dintre pachetele promotionale pe care ti le-am pregatit si bucura-te de servicii medicale integrate pentru un diagnostic sigur.

vezi toate promotiile

PROGRAMARE ONLINE