Medicină Internă

Medicina InternaMedicina interna este acea specialitate medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratamentul  afectiunilor organelor interne. Astfel, specialistii in medicina interna au competenta de a diagnostica si trata pacientii cu afectiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale sau osteoarticulare.

In cadrul Centrului Medical MEMORMED echipa medicala isi desfasoara activitatea cu ajutorul unor echipamente de diagnostic performante si a laboratorului de analize medicale care asigura paleta completa de analize. Mai mult, pentru rezultate cat mai optime, medicul specialist in Medicina Interna are o stransa colaborare cu toate specialitatile clinicii.

Este extrem de important ca orice persoana adulta sa faca o vizita cel putin anuala la medic, chiar si atunci cand nu se confrunta cu simptomele vreunei afectiuni. Paleta larga de afectiuni pe care un medic internist o poate diagnostica si trata fac din acesta specialistul cel mai potrivit caruia oricine i se poate adresa atat pentru preventie cat si pentru insanatosire.

Din dorinta de a veni in sprijinul dumneavoastra, Centrul Medical MEMORMED va ofera o serie de servicii medicale GRATUITE pe baza de trimitere de la medicul de familie sau specialist. Acceptam bilete de trimitere de la Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti, de la orice Casa de Asigurari Judeteana, precum si de la CASAOPSNAJ.

Save

Save

Save

Save

Save

Save