Medicină Internă

Medicina InternaMedicina internă este acea specialitate medicală care se ocupă cu prevenția, diagnosticul și tratamentul  afecțiunilor organelor interne. Astfel, specialiștii în medicină internă au competența de a diagnostica și trata pacienții cu afecțiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale sau osteoarticulare.

În cadrul Centrului Medical MEMORMED echipa medicală își desfășoară activitatea cu ajutorul unor echipamente de diagnostic performante și a laboratorului de analize medicale care asigură paleta completă de analize. Mai mult, pentru rezultate cât mai optime, medicul specialist în Medicină Internă are o strânsă colaborare cu toate specialitățile clinicii.

Este extrem de important ca orice persoană adultă să facă o vizită cel puțin anuală la medic, chiar și atunci când nu se confruntă cu simptomele vreunei afecțiuni. Paleta largă de afecțiuni pe care un medic internist o poate diagnostica și trata fac din acesta specialistul cel mai potrivit căruia oricine i se poate adresa atât pentru prevenție cât și pentru însănătoșire.

Din dorința de a veni în sprijinul dumneavoastră, Centrul Medical MEMORMED vă oferă o serie de servicii medicale GRATUITE pe bază de trimitere de la medicul de familie sau specialist. Acceptăm bilete de trimitere de la Casa de Asigurări a Municipiului București, de la orice Casă de Asigurări Județeană, precum și de la CASAOPSNAJ.

Save

Save

Save

Save

Save

Save