Gastroenterologie

gastroenterologie

Gastroenterologia este o specialitate care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecţiunilor esofagului, stomacului, duodenului, intestinului subţire, colonului, ficatului, vezicii biliare și pancreasului.

Când să apelăm la medicul Gastroenterolog? Atunci când vă confruntați cu arsuri pe esofag, greață, vărsături, gust amar/acru, dureri abdominale, tulburări de tranzit, balonare, oboseală sau analize ale ficatului modificate.

Printre afecțiunile pe care le puteți trata cu ajutorul medicului cu specialitatea Gastroenterologie se numără: hepatitele, boala de reflux gastroesofagian, gastrita, esofagita, ciroza, sindromul colonului iritabil, ulcerul, pancreatita, constipația, steatoza hepatica etc.

Pentru un diagnostic de precizie medicul gastroenterolog poate recomanda investigații suplimentare, cum ar fi: analizele de laborator, ecografia, endoscopia, RMN.

În cadrul Centrului Medical MEMORMED puteți apela la medici cu experiență în tratarea afecțiunilor digestive. Serviciile noastre includ consultații de specialitate, evaluări periodice și prescrieri de tratament pentru pacienții cu afecțiuni cronice, ecografii abdominale, endoscopii digestive (inferioare și superioare).

Vă puteți prezenta și cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de consultații și endoscopii/colonoscopii gratuite.

Pentru pacienții care doresc efectuarea endoscopiei este important de reținut că aceasta se face doar în urma consultului de specialitate și a recomandărilor specifice oferite de medicul specialist.

PROGRAMĂRI GASTROENTEROLOGIE

Programările se pot face telefonic la 031-9443 sau utilizând formularul de programări disponibil pe www.memormed.ro și vă contactează colegii din call-center în cel mai scurt timp posibil.