Gastroenterologie

Gastroenterologie

gastroenterologie

Gastroenterologia este o specialitate care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afecţiunilor esofagului, stomacului, duodenului, intestinului subţire, colonului, ficatului, vezicii biliare si pancreasului.

Cand sa apelam la medicul Gastroenterolog? Atunci cand va confruntati cu arsuri pe esofag, greata, varsaturi, gust amar/acru, dureri abdominale, tulburari de tranzit, balonare, oboseala sau analize ale ficatului modificate.

Printre afectiunile pe care le puteti trata cu ajutorul medicului cu specialitatea gastroenterologie se numara: hepatitele, boala de reflux gastroesofagian, gastrita, esofagita, ciroza, sindromul colonului iritabil, ulcerul, pancreatita, constipatia, steatoza hepatica etc.

Pentru un diagnostic de precize medicul gastroenterolog poate recomanda investigatii suplimentare, cum ar fi: analizele de laborator, ecografia, endoscopia, RMN.

In cadrul Centrului Medical MEMORMED puteti apela la medici cu experienta in tratarea afectiunilor digestive. Serviciile noastre includ consultatii de specialitate, evaluari periodice si prescrieri de tratament pentru pacientii cu afectiuni cronice, ecografii abdominale, endoscopii digestive (inferioare si superioare).

Va puteti prezenta si cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de consultatii si endoscopii/colonoscopii gratuite.

Pentru pacientii care doresc efectuarea endoscopiei este important de retinut ca aceasta se face doar in urma consultului de specialitate si a recomandarilor specifice oferite de medicul specialist.

PROGRAMARI GASTROENTEROLOGIE

Programarile se pot face telefonic la 031-9443 sau utilizand formularul de programari disponibil pe www.memormed.ro si va contacteaza colegii din call-center in cel mai scurt timp posibil.