Ecografie

shutterstock_90004786O ecografie permite evaluarea detaliata a organelor interne. Aceasta metoda neinvaziva ofera informatii extrem de importante cu privire la starea de sanatate.

Cu ajutorul ecografiei se pot descoperi o serie de afectiuni in stadiu incipient. Rezultatele se obtin foarte rapid si in timp real, pacientul fiind ferit de orice disconfort.

Mai mult, costurile accesibile fac din ecografie una dintre cele mai potrivite metode de diagnostic in scop preventiv. Astfel, dumneavoastra o puteti efectua cel putin odata pe an pentru monitorizarea sanatatii organismului si pentru tratarea din timp a nenumarate afectiuni.

Centrul Medical MEMORMED dispune de mai multe ecografe performante, care permit investigarea tuturor organelor interne si care vin in completarea specialitatilor medicale.

Important de retinut!

Cateva dintre tipurile de ecografii necesita respectarea unor reguli inainte de prezentarea la medic. Informatii gasiti la rubrica Intrebari Frecvente  si telefonic.

Programati-va acum si bucurati-va de o ecografie de calitate la un pret corect. Puteti utiliza formularul de programari sau sa sunati la numerele afisate pe site.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save