Ecografie

shutterstock_90004786O ecografie permite evaluarea detaliată a organelor interne. Această metodă neinvazivă oferă informații extrem de importante cu privire la starea de sănătate.

Cu ajutorul ecografiei se pot descoperi o serie de afecțiuni în stadiu incipient. Rezultatele se obțin foarte rapid și în timp real, pacientul fiind ferit de orice disconfort.

Mai mult, costurile accesibile fac din ecografie una dintre cele mai potrivite metode de diagnostic în scop preventiv. Astfel, dumneavoastră o puteți efectua cel puțin o dată pe an pentru monitorizarea sănătății organismului si pentru tratarea din timp a nenumărate afecțiuni.

Centrul Medical MEMORMED dispune de mai multe ecografe performante, care permit investigarea tuturor organelor interne și care vin în completarea specialităților medicale.

Important de reținut!

Câteva dintre tipurile de ecografii necesită respectarea unor reguli înainte de prezentarea la medic. Informații găsiți la rubrica Intrebari Frecvente  și telefonic.

Programați-vă acum și bucurați-vă de o ecografie de calitate la un preț corect. Puteți utiliza formularul de programări sau să sunați la numerele afișate pe site.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save