Dermatologie

dermatologieDermatologie este o ramura a medicinei care se ocupa de diagnosticarea si tratarea afectiunilor cutanate, anexelor pielii (par, unghii) si a mucoaselor adiacente (cavitate bucala si organe genitale) in timp ce Venerologia se  ocupa cu studierea si tratarea bolilor cu transmitere sexuala.

Printre cele mai frecvente afectiuni dermatologice se numara: acneea, alergiile cutanate, alopecia, alunitele, arsurile solare, calvitia precoce, chisturile, dermatitele, eczema, eritemul, eruptiile cutanate, foliculita, furunculul, hemangioamele cutanate, hirsutismul, keratozele, lipomul, matreata, micozele cutanate, negii, nevii, panaritiul, pitiriazis, psoriazis, rozaceea, ulcerațiile, unghia incarnata, urticaria, vergeturile, vitiligo, zona zoster.

Diagnosticul corect in dermatologie implica de multe ori o serie de investigatii si analize amanuntite si, desigur, competenta echipei medicale. De aceea, Centrul Medical MEMORMED va intampina nu doar cu o echipa bine pregatita ci si cu o serie de servicii medicale GRATUITE pe baza de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save