Dermatologie

dermatologieDermatologie este o ramură a medicinei care se ocupă de diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cutanate, anexelor pielii (păr, unghii) și a mucoaselor adiacente (cavitate bucală și organe genitale), în timp ce Venerologia se ocupă cu studierea și tratarea bolilor cu transmitere sexuală.

Printre cele mai frecvente afecțiuni dermatologice se numără: acneea, alergiile cutanate, alopecia, alunițele, arsurile solare, calviția precoce, chisturile, dermatitele, eczema, eritemul, erupțiile cutanate, foliculita, furunculul, hemangioamele cutanate, hirsutismul, keratozele, lipomul, mătreața, micozele cutanate, negii, nevii, panarițiul, pitiriazis, psoriazis, rozaceea, ulcerațiile, unghia încarnată, urticaria, vergeturile, vitiligo, zona zoster.

Diagnosticul corect în dermatologie implică de multe ori o serie de investigații și analize amănunțite și, desigur, competența echipei medicale. De aceea, Centrul Medical MEMORMED vă întâmpină nu doar cu o echipă bine pregătită, ci și cu o serie de servicii medicale GRATUITE pe bază de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save