Tomografie Computerizata – CT

WhatsApp Image 2022-10-20 at 12.17.01Centrul de Imagistică MEMORMED este dotat cu CT – Computer Tomograf SOMATOM go.Up, echipament ultraperformant Siemens, producție 2022.

Tomografia computerizată (CT) este investigația imagistică utilizată pentru a identifica boli sau leziuni în diferite regiuni ale corpului. Această investigație a devenit un instrument de screening util pentru descoperirea leziunilor în torace, abdomen sau pelvis. Poate fi, de asemenea, utilizată pentru examinarea craniului și creierului, examinarea tomografică a plămânilor sau a inimii, oaselor, țesuturilor moi și vaselor de sânge.

Această investigație este o metodă eficientă pentru detectarea multor tipuri de tumori, imaginile generate permit medicului să confirme prezența unei tumori și să determine dimensiunea și localizarea acesteia. Tomografia computerizată este precisă, rapidă, neinvazivă și nedureroasă. Razele X, împreună cu tehnologia computerizată avansată redau imagini exacte ale structurilor și organelor interne ale corpului. Examinarea este de scurtă durată și are loc în timp real.

MEMORMED investește permanent în tehnologie medicală avansată, cu ajutorul căreia medicii noștri oferă servicii la cel mai înalt standard de performanță medicală. Vă asigurăm astfel că suntem preocupați să oferim încredere continuă celor ce ne trec pragul!

Important! Preturile includ Film si DVD.

În luna Ianuarie beneficiați de o REDUCERE de 25% față de prețurile de listă.