• Dr. GRIGORE Cosmin Alexandru

    Medic Specialist Cardiologie Pediatrică. Competență în Ecocardiografie.

  • Dr. ȘTEFAN Dan Valentin

    Medic Specialist Cardiologie Pediatrică. Competență în Ecocardiografie.

Servicii Medicale

Denumire serviciu  Preț (Lei)
Consultație Cardiologie Pediatrică 280
Control Cardiologie Pediatrică 180
Ecografie cardiacă (Ecocardiografie) de la 0 ani 320
Monitorizare Holter EKG 330
EKG 80
Pulsoximetrie 40
Interpretare analize 60
Pachet Consultație + Ecocardiografie 405
Pachet Consultație + EKG 280
Pachet Consultație + Ecocardiografie + EKG 435
Pachet Control + EKG 200
Adeverință medicală (necesită consult și investigații după caz) 55

CARDIOLOGIE PEDIATRICĂ

Cardiologie Pediatrica

CARDIOLOGIA PEDIATRICĂ este specialitatea medicală care se ocupă cu funcționarea normală a sistemului cardiovascular la copii. Evaluarea cardiologică pediatrică se efectuează la orice vârstă, iar investigațiile nu presupun riscuri sau efecte adverse.

Bolile cardiace la copii apar de cele mai multe ori încă de la naștere, sunt malformații congenitale și se pot diagnostica și trata imediat după naștere sau în primele luni ale vieții. Pe lângă malformații congenitale, mai există și alte boli ce apar la copii, cum ar fi aritmii, insuficineță cardiacă după infecții virale sau diverse boli metabolice.

Evaluarea cardiologică pediatrică nu este dureroasă, se efectuează la orice vârstă, iar investigațiile nu presun riscuri sau efecte adverse.

Te așteptăm la MEMORMED pentru un consult la Cardiologie Pediatrică pentru evaluarea, diagnosticarea, monitorizarea și tratarea patologiilor celor mici. O echipă medicală tânără și profesionistă, dotarea completă și prețurile corecte sunt doar câteva dintre motivele pentru care poți alege servicii noastre.

De asemenea, în clinicile noastre puteți beneficia și de serviciile medicilor specialiști care oferă consultații copiilor de toate vârstele: Pediatrie, ORL, Oftalmologie, Dermatologie, Ortopedie Pediatrică, Alergologie, Neurologie Pediatrică, Ginecologie, Endocrinologie.

SANATATEA TA ARE UN PRET ACCESIBIL

Opteaza acum pentru unul dintre pachetele promotionale pe care ti le-am pregatit si bucura-te de servicii medicale integrate pentru un diagnostic sigur.

vezi toate promotiile

PROGRAMARE ONLINE