Boli Infectioase

Boli infecțioase este specialitatea care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor cauzate de numeroși agenți patogeni: bacterii (infecții respiratorii, infecții urinare, tuberculoza etc.), virusuri (infecții respiratorii, rujeolă, oreion, zoster etc.), fungi (infecții ale scalpului, pielii, unghiilor), paraziți (infecții intestinale, digestive, malarie etc.).

Bolile infecțioase sunt considerate boli contagioase pentru că se transmit prin răspândirea agenților patogeni, astfel: prin contact direct, de la persoană la persoană, prin lichide sau alimente contaminate, prin inhalare, prin intermediul insectelor și animalelor.

Programează-te pentru o consultație de boli infecțioase dacă prezinți simptome specifice, precum febră, frisoane, dureri musculare și de cap, diaree, vărsături.

Centrul Medical MEMORMED vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu consultații de specialitate, colaborare interdisciplinară, tratament și o serie de investigații și analize medicale necesare pentru un diagnostic corect și precoce.

Programările se pot face telefonic la 031-9443 sau utilizând formularul de programări disponibil pe www.memormed.ro și vă contactează colegii din call-center în cel mai scurt timp posibil.