Spune NU tulburărilor sexuale!

Depășește ideile preconcepute, cere ajutor specializat și vei afla că problemele de intimitate au rezolvări eficiente.

Activitatea sexuală este strâns legată de starea generală de bine (welness), fiind esențială pentru sănătatea fizică și psihică a unui individ. În mod particular, viața sexuală este cel mai important factor în inițierea și menținerea unei relații de cuplu, disfuncțiile sexuale netratate, neglijate ducând inevitabil la eșecul relației de cuplu și consecințele aferente (gelozie, violență conjugală, infidelitate, divorț, nevroză după abandon, tulburări de anxietate, tulburarea depresivă, tulburări psiho-somatice, izolare socială, culpabilizare, afectarea relațiilor viitoare, suferința copiilor în caz de separare).

Cele mai importante probleme sexuale cu care se confruntă adulții sunt: ejacularea întârziată, tulburarea erectilă (impotența), tulburarea orgasmului la femei, tulburarea dorinței /excitației sexuale la femei, tulburarea cu durere genito-pelviană / de penetrare, tulburarea dorinței sexuale hipoactive la bărbați, ejacularea prematură (precoce), disfuncția sexuală indusă de substanțe / medicamente, la care se adaugă problemele sexuale datorate unor afecțiuni medicale fizice și / sau psihice.

Este foarte important ca orice persoană care se confruntă cu o problemă de natură sexuală să se adreseze unui specialist. Medicina modernă și psihologia oferă metode noi de tratament pentru păstratrea și îmbunătățirea calității funcției sexuale la bărbați și la femei.
Abordarea problemelor sexuale se face în echipa multidisciplinară, incluzând medicul urolog, ginecolog, endocrinolog, psihiatru, psihoterapeut, sexolog.
În cadrul clinicii Memormed, găsești o echipă de medici cu experiență, dedicați, liberi de prejudecăți, dornici să te ajute să îți recapeți sau să obții o viață sexuală de calitate.
Ne propunem să depășim ideile preconcepute, să oferim sprijin și empatie, să vă demonstrăm că, oricât de grave ar părea problemele de intimitate, se pot găsi soluții eficiente. Te vei bucura de o evaluare bazată pe profesionalism, respect, compasiune și recomandări practice pentru rezolvarea problemei tale.

La ce să te astepți în cadrul consultației?
Interviul clinic sexologic, în cadrul căruia medicul specialist îți va adresa întrebări pentru a afla debutul suferinței, istoricul medical, psiho-social, așteptările tale în prezent. Sunt importante primele experiențe sexuale, relația cu familia din primii ani de viață, atitudinea părinților față de sex, educația sexuală restrictivă, eventuale credințe rigide, convingeri religioase, experiențe traumatice, eșecuri.
În cazul cuplurilor poate fi necesară și evaluarea partenerului/partenerei, deoarece evenimente precum: nașterea unui copil, infidelitatea, disfuncția sexuală a partenerului, conflicte în cuplu, eșecuri sau experiențe sexuale traumatice pot precipita problema sexuală curentă.
Se evaluează și reacția psihologică la probleme de sănătate, precum și la înaintarea în vârstă. Se notează antecedentele medicale, afecțiunile din prezent și medicamentele administrate curent.
Apoi medicul te va consulta pentru a exclude eventuale afecțiuni medicale care pot sta la baza problemei sexuale de care suferi în prezent.
Examinarea stării de sănătate mentală este esențială, intră în competența medicului psihiatru / psihoterapeut, deoarece există o serie de afecțiuni psihice (tulburări de anxietate, depresie), mecanisme psihologice (gânduri automate, teama de eșec, teama de intimitate, culpabilitate) sau dificultăți comportamentale (comunicare precară între parteneri, pierderea atractivității fizice, informare sexuală incorectă, preludiu insuficient) care pot explica problema intimă curentă.
În urma evaluării, vei primi un diagnostic și recomandări de tratament.
Avem disponibile 2 pachete promoționale, SEXOLOGIE pentru femei (include consultație de specialitate Obstetrică-Ginecologie, consultație Psihiatrie și consiliere psihologică), repectiv SEXOLOGIE pentru bărbați (consultație de specialitate Urologie, consultație Psihiatrie și consiliere psihologică).
Apelează cu încredere și convinge-te de calitatea actului medical din clinicile MEMORMED! Meriți tot ce e mai bun (inclusiv o viață sexuală așa cum îți dorești).
IMPORTANT! Promoția se adresează atât cuplurilor, cât și pacienților care se prezintă individual.

Dr. Mihai Daniel NECULCEA

Medic specialist Psihiatru, Consilier Psihoterapie și Sexologie medicală

Pachetul Include

350 RON pret intreg 500 RON
Pachet 1:
SEXOLOGIE pentru Femei
- Consultație Obstetrică-Ginecologice
- Consultație Psihiatrie
- Consiliere Sexologie

Pachet 2:
SEXOLOGIE pentru Bărbați
- Consultatie Urologie
- Consultatie Psihiatrie
- Consiliere Sexologie

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE