Slăbește sănătos cu ajutorul medicului

Bucură-te de rezultatele unui program personalizat de nutriție. 2 luni în care vei afla că dieta nu e neapărat un chin.

Obezitatea, considerată boala secolului, este un factor de risc cu impact semnificativ în afecțiuni precum hipertensiunea arterială, dislipidemii, boala coronariană, diabetul zaharat, diverse forme de neoplasm, tulburări respiratorii, infertilitate. Riscul acestor afecțiuni scade foarte mult sau chiar dispare odată cu scăderea ponderală. De aceea, obiectivul alimentației contemporane ar trebui sa fie păstrarea stării de sănătate, iar felul în care percepem alimentația și alegerile pe care le facem în fiecare zi au un impact major asupra acestui lucru.

Deși suntem asaltați cu sfaturi despre nutriție în media, în multe situații nu stim exact cum să asociem alimentele, când să le consumăm și în ce cantități. Acest lucru se întâmplă deoarece alimentația fiecărei persoane ar trebui sa fie individualizată în funcție de scopul pe care îl are (scădere ponderală, menținere sau chiar creștere în greutate), obiceiurile și preferințele alimentare, starea de sănătate.

Scopul nostru este de a veni în ajutorul persoanelor care doresc să slăbească, să se mențină și să mănânce sănătos, cu ajutorul unor PROGRAME INDIVIDUALIZATE, centrate pe necesitățile și preferințele alimentare ale pacientului.

Orice program de nutriție pornește de la investigarea stării de sănătate și stabilirea necesarului caloric zilnic.

Programul de nutriție dezvoltat de Centrul Medical MEMORMED cuprinde 8 ședințe personalizate, în urma cărora medicul va recomanda dieta cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră.

Promoție valabilă până pe 31.10.2021.

Dr. Mihaela Frînculescu

Medic Specialist Diabet, Nutriție, Boli Metabolice

Pachetul Include

535 RON pret intreg 1100 RON
Programul personalizat de nutriție include 8 ședințe, în urma cărora veți primi câte o dietă personalizată valabilă până la următoarea prezentare.
Rolul acestor ședințe este de a monitoriza cât mai îndeaproape efectele dietei și de a adapta recomandările în funcție de evoluția greutății dumneavoastră și de dificultatea cu care faceți față provocărilor programului.

Pachetul include:
- 8 consultații + eliberare dietă
- pachetul este valabil 10 săptămâni de la prima prezentare, timp în care vă puteți prezenta de 8 ori. Programările le veți stabili împreună cu medicul care vă monitorizează. În cazul în care nu vă prezentați de 8 ori în cele 10 săptămâni, contravaloarea ședințelor neefectuate nu se poate returna.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE