Pachetul Include

510 RON pret intreg 800 RON
- Consultație Neurologie
- RMN Cranio-Cerebral (Cap) nativ
- Film si CD

ECHIPA PLURIDISCIPLINARĂ

Medici Imagistică Medicală și Neurologie

Pachet avansat de diagnostic al afectiunilor cerebrale

Pachet promotional ce cuprinde RMN Cranio-Cerebral si consult de specialitate Neurologie. Daca te confrunti cu dureri de cap, ameteala, stari de slabiciune sau modificari cognitive, pentru un diagnostic corect cea mai potrivita metoda de examinare este RMN Cerebral. De aceea am conceput acest pachet special pluridisciplinar, prin care examinarea RMN este insotita de un consult de specialitate. RMN Cranio-Cerebral este recomandat pentru evaluarea și monitorizarea unei game diverse de patologii: accident vascular cerebral, anevrism, hidrocefalie, tumori, chisturi cerebrale, infecții, hemoragii cerebrale, scleroză multiplă, epilepsie, demențe, contuzii, anomalii congenitale. Beneficiile examenului de imagistică prin rezonanță magnetică sunt numeroase: este neinvaziv, nedureros, nu iradiază, se obțin imagini la o înaltă rezoluție pentru o interpretare cât mai precisă, timp de examinare redus, disconfort diminuat, diagnosticarea și urmărirea bolii fără expunerea organismului pacientului la alte efecte secundare.

La Memormed beneficiezi de tehnologie Siemens de ultimă generație, de medici cu experiență în Radiologie - Imagistică Medicală pentru a avea interpretări precise, cel mai potrivit tratament, confort și siguranță.

Promoție valabilă până pe 30.04.2024.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE
PROGRAMARE ONLINE