Program screening cancer colo-rectal / rectosigmoidoscopie

Te-ai confruntat cu sângerări anale, suferi de hemoroizi, fisuri anale, polipi rectali, tulburări de tranzit? Ai antecendente de afecțiuni colo-rectale în familie sau ai peste 50 de ani? Vino din timp la medic și detectează afecțiunile rectului și colonului inferior pentru a le putea trata cu succes.

În cadrul Centrului Medical MEMORMED te poți bucura acum de un diagnostic precoce al afecțiunilor colo-rectale cu ajutorul rectosigmoidoscopiei, la cel mai avantajos cost de pe piață și cu ajutorul unui aparat de ultimă generație.

În plus, vei beneficia de consultație prealabilă precum și de interpretarea rezultatului și bineînteles de cea mai potrivită schemă terapeutică.

Promoție valabilă până pe 31.07.2022.

Dicționar medical: Rectosigmoidoscopia este un examen care permite explorarea vizuală a pereților rectului (rectoscopie), a colonului sigmoid (sigmoidoscopie) și a părții joase a colonului, cu ajutorul endoscopului. Orice persoană care se confruntă cu dureri anorectale, hemoroizi, hemoragii rectale, tulburări ale tranzitului intestinal ar trebui să efectueze această investigație pentru un diagnostic corect și tratament optim. Rectosigmoidoscopia ajută la diagnosticarea cancerului colo-rectal și polipilor, încă din stadii incipiente. Este o procedură minim invazivă, care creează un anumit disconfort, dar poate fi efectuată de cele mai multe ori fără sedare, durează câteva minute și nu are efecte adverse.

Medici Gastroenterologie

Dr. Geanina Tudor // Dr. Adrian Gosav
Optează pentru varianta cu Bilet de Trimitere și te bucuri de consultații GRATUITE interdisciplinare la recomandarea medicului: Diabet zaharat / ORL / Medicină Internă / Cardiologie

Pachetul Include

275 RON pret intreg 480 RON

GRATUIT

cu trimitere

- Consultație Gastroenterologie
- EKG
- Rectosigmoidoscopie
- Interpretare rezultat
- Prescriere tratament, stabilire schema terapeutică

Important!
Pachetul implică prezentarea pacientului de două ori la medic. Prima prezentare implică efectuarea consultului în urma căruia medicul va stabili posibilitatea și necesitatea efectuării rectosigmoidoscopiei. Totodată, medicul va informa pacientul cu privire la protocolul de pregatire igienico-dietetică în vederea investigației. La a doua prezentare se va efectua rectosigmoidoscopia.
În cazul în care există contraindicații medicale pentru efectuarea procedurii, pacientului i se va restitui diferența dintre prețul pachetului achitat și consultația efectuată la medicul specialist (suma de 75 lei). În cazul pacienților cu bilet de trimitere, fiind vorba despre gratuitate, se va reține biletul de trimitere și nu se va restitui nicio sumă de bani.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE