Diagnosticul bolilor cu transmitere sexuală

Ți-am pregătit un pachet pentru testarea celor mai grave boli cu transmitere sexuală. Înlătură acum orice îndoială la un preț avantajos. Este foarte important ca orice persoană activă sexual să se testeze periodic pentru hepatite, HIV și sifilis, întrucât ele pot și vor afecta ambii parteneri. Analizele din pachet indică prezența/lipsa unor viruși extrem de periculoși în organism, dar a căror descoperire timpurie poate ameliora efectele lor și proteja persoanele din jur. Pentru că este un pachet destinat depistării, analizele incluse sunt de screening (teste rapide), prin care puteți afla dacă sunteti sau nu infectat cu vreunul dintre acești viruși. Și având în vedere că acestea nu sunt singurele boli cu transmitere sexuală, pachetul cuprinde și consultul unui medic specialist urolog/ginecolog, care în urma examinării și eventual a unor analize de laborator suplimentare, poate diagnostica și alte infecții.
Promoție valabilă până pe 31.07.2022.

Medicii Urologi/Ginecologi

Medici Urologi: Dr. Mircea Neamțu // Dr. Luminița Teodorescu // Dr. Dorin Ioniță // Dr. Rusu Cristian // Medici Ginecologi: Dr. Mukhls Khamis // Dr. Iulia Scobioală // Dr. Irina Iurieț // Dr. Mădălina Pintilie // Dr. Chelki Ikram // Dr. Alice Ligiana Sîrb // Dr. Natalia Caisîn // Dr. Mirela Titienar //

Pachetul Include

240 RON pret intreg 342 RON
- Consult de specialitate Urologie / Obstetrică-Ginecologie
- Analize de laborator pentru cele mai importante și frecvente boli cu transmitere sexuală:
= AntiHbs (screening pentru Hepatita B)
= AntiHCV (screening pentru Hepatita C)
= VDRL (screening Sifilis)
= AntiHIV 1+2 (screening pentru virusul HIV)
= VSH și Hemoleucogramă completă (ambele indică prezența unor infecții în organism)
- Interpretare analize

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE