Fă primul pas pentru o piele sănătoasă!

Afecțiunile dermatologice necesită tratament personalizat. Te asteptăm așadar la medicul dermatolog pentru un diagnostic corect.

La Centrul Medical MEMORMED vei găsi diagnostic și tratament pentru o gamă largă de afecțiuni dermatologice, printre care se numără acneea, hiperpigmentările, eczemele, psoriazisul, pitiriazisul, rozaceea, pielea uscată, pruritul, infecțiile micotice și bacteriene, dermatita, tumoretele benigne și tumorile pielii etc.

După caz, medicul specialist poate recomanda o serie de investigații și analize în scopul aplicării unui tratament personalizat și cât mai eficace. Primul pas spre rezolvarea problemelor este însă consultul de specialitate și o investigație numită dermatoscopie, cu ajutorul cărora medicul de specialitate poate stabili următoarele etape de tratament.

Promoție valabilă până pe 31.07.2022.

Medicii Dermatologi

Dr. Delia Morar, Medic Primar Dermato-Venerologie, Competență în Dermato-cosmetologie // Dr. Mihaela Antohe - Medic Specialist Dermato-Venerologie
Optează pentru varianta cu Trimitere și te bucuri de consultații GRATUITE interdisciplinare la recomandarea medicului: Alergologie / Urologie / Ginecologie / Chirurgie Generală.

Pachetul Include

220 RON pret intreg 280 RON

Gratuit

cu bilet de trimitere

- Consult medic specialist Dermatolog
- Dermatoscopie extinsă (maxim 3 leziuni)
- Inițiere proceduri (recomandări medic specialist)
- Prescriere tratament
- Consiliere

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE