Suferi de apnee? Pachet complet poligrafie respiratorie

Poligrafia respiratorie este o investigatie cu care se diagnosticheaza si se trateaza sindromul de apnee in somn.
Dar ce este Apneea in somn?
Apneea in somn sau sindromul de apnee in somn este una dintre cele mai des intalnite tulburari de somn si se manifesta prin intreruperea temporara a respiratiei in timpul somnului. Poligraful este un dispozitiv care monitorizeaza respiratia in timpul somnului, inregistreaza intreruperile acesteia si analizeaza alti parametri printre care fi pulsul, saturatia de oxigen si pozitia corpului.
Investigatia are loc pe timpul noptii la domiciliul pacientului iar rezultatele sunt interpretate de medicul specialist, care va analiza tipul de apnee si severitatea acesteia.
Tratamentul pentru apneea in somn consta in utilizarea unor aparate speciale (CPAP sau APAP), concepute pentru a suplini deficitul de oxigen din timpul intreruperilor de respiratie ale pacientilor.
Astfel, pentru alegerea aparaturii si mastii potrivite fiecarui pacient, mai este necesara o noapte de investigatii, similara cu cea de examinare poligrafica. In a doua noapte de investigare se va monta poligrafului si un aparat de tratament (APAP), pentru a se realiza titrarea poligrafica.
In baza examinarii rezultatelor titrarii se va alege schema terapeutica potrivita fiecarui pacient.
In cadrul Centrului Medical MEMORMED puteti efectua acum intreaga gama de investigatii necesare tratamentului corect si eficace al sindromului de apnee in somn la un pret foarte avantajos.

Medici Pneumologi

Dr.Carmen-Columbia Stroescu Medic Specialist Pneumologie , Doctor in Medicina , Atestat Competenta in Somnologie , Atestat Competenta in Endoscopie Bronsica

Pachetul Include

390 RON pret intreg 570 RON
- Consult somnologie
- Poligrafie respiratorie de diagnostic
- Titrare APAP

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE