Ai grijă de inima ta! Medicul cardiolog te ajută.

Într-o țară în care bolile cardiovasculare sunt foarte frecvente, vizita la cardiolog este esențială la apariția oricăror simptome.
Printre acestea se numără durerile în piept, palpitațiile, oboseala, slăbiciunea, amețelile, tulburările de ritm cardiac, inflamațiile din zona gleznelor, mâinilor și abdomenului. Totodată, consultul cardiologic este obligatoriu pentru persoanele care suferă de obezitate, diabet, hipercolesterolemie sau hipertensiune arterială, întrucât acestea se confruntă cu riscul cel mai crescut pentru apariția bolilor cardiovasculare.
Pachetul pe care ți l-am pregătit este esențial în vederea stabilirii unui diagnostic corect și precoce.

Promoție valabilă până pe 31.07.2022.
Opțional! Puteți alege pachetul de analize pentru Evaluarea Riscului Cardiovascular: Glicemie, Colesterol total, HDL Colesterol, LDL Colesterol, VLDL Colesterol, Trigliceride, Timp Quick și INR.
Preț promoțional 65 lei, valabil până pe 31.07.2022.

Medicii Cardiologi

Dr. Dawood Aws Adnan, Medic Specialist Cardiolog, Competență în Ecocardiografie // Dr. Georgeta Ittu, Medic Primar Cardiologie, Competență în Ecocardiografie // Dr. Badea Daniela, Medic Specialist Cardiologie, Competență în Ecocardiografie//
Opteaza pentru varianta cu Trimitere și te bucuri de consultații GRATUITE interdisciplinare la recomandarea medicului: Endocrinologie / Gastroenterologie / Diabet și Boli metabolice / Psihiatrie

Pachetul Include

339 RON pret intreg 500 RON

195 RON

cu bilet de trimitere

- Consultație medic specialist Cardiologie
- Ecocardiografie (Ecografie la inimă)
- EKG
- Interpretare ecografie
- Interpretare EKG

OPȚIONAL!
Puteți alege pachetul de analize pentru Evaluarea Riscului Cardiovascular:
- Glicemie
- Colesterol total
- HDL Colesterol
- LDL Colesterol
- VLDL Colesterol
- Trigliceride
- Timp Quick și INR
Preț PROMOȚIONAL de 65 lei, valabil până pe 31.07.2022.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE