Pachetul Include

425 RON pret intreg 770 RON

Gratuit

cu bilet de trimitere

- Consultație Medicină Internă
- Consultație Neurologie: se testează statusul psihic al pacientului, semnele de iritație meningeală, câmpul vizual, nervii cranieni, forța musculară, funcția de coordonare, sensibilitatea, reflexele osteo-tendinoase și reflexele patologice specifice fiecarei boli, funcțiile corticale.
- Consultație Reumatologie
- Ecografie Generală (abdomen + pelvis)
- EKG

Medici MEDICINĂ INTERNĂ // NEUROLOGIE // REUMATOLOGIE

Dr. VOICULESCU Ines // Dr. BURGHINĂ Cristina // Dr. MANOLESCU Eva // Dr. FLORESCU Roxana // Dr. NEAGOE Mariana-Alis // Dr. AMZICĂ Gina Elena // Dr. APOSTOL Andreea // Dr. DIMA Anca

Pachet pluridisciplinar pentru vârstnici

Pachet special pentru diagnosticul precoce al afecțiunilor specifice persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani. Printre acestea se numără afecțiunile reumatismale și osteo-articulare, afecțiunile cardiace și ale organelor interne precum si bolile degenerative, neurologice. Pentru a preveni din timp astfel de afecțiuni este recomandat ca persoanele cu vârsta de peste 55 de ani să vină la medic anual și să-și evalueze starea de sănătate. De aceea, Centrul Medical MEMORMED vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un pachet pluridisciplinar, avantajos din punct de vedere al costurilor.

Gratuit cu bilet de trimitere.

Promoție valabilă până pe 31.07.2024.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE
PROGRAMARE ONLINE