Pachet dureri articulare – Consult si ecografie

Dacă aveți dureri și/sau tumefacții articulare vă oferim posibilitatea unui consult reumatologic și efectuarea unei ecografii articulare. Este o investigație imagistică noninvazivă, neiradiantă, adresabilă oricărui pacient (nefiind condiționată de prezența dispozitivelor metalice, a alergiilor sau a claustrofobie). Nu necesită o pregătire specială, durata investigației variază în funcție de segmentul examinat, rezultatul se emite pe loc (interpretarea și imaginile elocvente printate) deci nu trebuie să reveniți ulterior. Permite examinarea în timp real. Multe patologii articulare rămân nediagnosticate dacă se evaluează în repaus (ex. RMN) pe când în cazul ecografiei, pacientul poate preciza locul dureros și prin anumite teste, durerea poate fi reprodusă. Oferă informații suplimentare despre aspectul articulației și al elementelor periarticulare, putând identifica prezența calcificărilor, a lichidului în exces sau a unor leziuni tendinoase.

Acuzele care necesită ecografia articulară: durerile articulare asociate sau nu cu tumefacții (umflături), limitarea mobilitații, blocaj articular, apariția unor formațiuni în adiacența articulației (chisturi, noduli); amorțeli/furnicături la nivelul mâinilor/picioarelor; manifestări complexe, simetrice când specialistul suspectează o afecțiune articulară autoimună (ex. poliartrita reumatoidă, artrita psoriazică, spondilită anchilozantă) sau când dorește evaluarea statusului (progresia/regresia inflamației). Se poate examina ecografic aproape orice articulație, cu excepția coloanei vertebrale. Așadar, dacă doriți să evitați o investigație iradiantă, consumatoare de timp și răbdare, vă recomandăm un consult reumatologic... și o ecografie articulară.

Medici reumatologi

Dr. APOSTOL Andreea - Medic Specialist Reumatologie // // Dr. DIMA Anca Maria - Medic Specialist Reumatologie
Optează pentru varianta cu Bilet de Trimitere și te bucuri de consultații GRATUITE interdisciplinare la recomandarea medicului: Neurologie / Ortopedie

Pachetul Include

289 RON pret intreg 385 RON

120 RON

cu bilet de trimitere

- Consult reumatologic
- Ecografie articulară (include o articulație)
- Interpretare rezultate și recomandări terapeutice

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE