Pachetul pentru evaluarea completă a organismului

Trăiește sănătos și bucură-te de plăcerile vieții. Chiar dacă nu te simți bolnav, te asteptăm la evaluarea organismului cel puțin o dată pe an. Multe dintre afecțiunile organelor interne sunt asimptomatice în faza de debut, de aceea consultația de rutină la medicul internist, însoțită de investigații paraclinice precum ecografia de abdomen și cea pelvină sau EKG-ul și pulsoximetria sunt esențiale pentru un diagnostic precoce și evitarea complicațiilor.

Pachetul pe care l-am conceput special în acest sens poate stabili existența unor afecțiuni la nivelul următoarelor organe: inimă, plămâni, ficat, colecist, pancreas, splină, rinichi, vezica urinară, prostată (la bărbați) / uter + ovare (la femei).

Promoție valabilă până pe 31.07.2022.

Medici Medicină Internă

Dr. Ines Voiculescu, Medic Primar Medicină Internă, Doctor în Științe Medicale, Medic Primar Medicină Internă OMS, Curs de echografie generală la New York, Competență în echografie, Cursuri de specializare privind bolile digestive, Medicină Internă, Competență în ecografie generală // Dr. Ion Băcanu - Medic primar Medicină Internă, Competențe în Ecografie Generală și Endoscopie Digestivă

Pachetul Include

255 RON pret intreg 445 RON
- Consultație Medicină Internă (inclusiv măsurare alură ventriculară, examen stetacustic, măsurare tensiune arterială)
- EKG (electrocardiogramă)
- Pulsoximetrie
- Ecografie abdominală + Ecografie pelvină (ficat, pancreas, splină, rinichi, colecist, vezica urinară, prostată la bărbați, uter + ovare, la femei)
- Interpretare investigații
- Stabilire schemă de tratament

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE