Ce beneficii am cu biletul de trimitere de la medicul de familie?

Centrul Medical MEMORMED se află în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate AOPSNAJ și oferă servicii medicale gratuite în sistemul asigurărilor de sănătate obligatorii.

Pacienții care posedă statutul de asigurat și se prezintă cu bilet de trimitere (formular cu regim special emis de medicul de familie sau cel specialist) pot beneficia de numeroase servicii medicale gratuite.

Pe baza unui bilet de trimitere tip „clinic” (emis pentru consultații) pacienții au dreptul la o consultație de specialitate și două controale, efectuate într-un interval de două luni de la prima prezentare. În plus, în funcție de specialitatea medicală, pacienții pot beneficia gratuit de o serie de investigații medicale. Acestea sunt precizate în pagina fiecărei specialități pe site-ul www.memormed.ro, rubrica Specialități Medicale.

La anumite specialități medicale apare un număr destul de ridicat de servicii medicale gratuite cu bilet de trimitere. Totuși, nu toate pot fi efectuate gratuit oricând pe parcursul lunii, întrucât casa de asigurări limitează furnizorii de servicii medicale la un anumit număr de servicii lunare. Pentru a afla modalitatea concretă prin care puteți efectua anumite investigații medicale vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email, întrucât situațiile diferă de la o specialitate la alta, precum și în funcție de perioadele lunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PROGRAMARE ONLINE