Aniversarea a 14 ani de activitate

Suntem de 14 ani în sprijinul sănătății tale pentru că ne pasă! De-a lungul celor 14 ani, Memormed a reușit să formeze o echipă multidisciplinară de prestigiu, oferind servicii menținute permanent la cel mai înalt standard de performanță medicală.

În 14 ani, numărul serviciilor medicale a sporit continuu, sfera activităților s-a lărgit permanent, extinderea spațiilor s-a făcut elegant, în zone centrale. Am investit în tenhologie medicală avansată, cu ajutorul căreia medicii noștri au oferit încredere celor care ne-au trecut pragul, iar acest lucru ne-a responsabilizat și mai mult.

Aniversarea celor 14 ani ne ambiționează să investim în continuare în calitatea actului medical, prin încurajarea dezvoltării profesionale continue și prin aplicarea celor mai noi metode de diagnostic și tratament, pentru că sănătatea pacienților noștri este prioritatea noastră.

14 ani de Memormed este, de fapt, o aniversare a specialiștilor excepționali care fac lucruri excepționale, pentru ca tu să te simți excepțional!

14 ani Memormed3

PROGRAMARE ONLINE