Articolul Urmator
Articolul Precedent

Ana Costin

Am ajuns la Clinica MEMORMED urmând-o pe doamna dr. INES VOICULESCU, medic primar de Medicină Internă și doctor în științe medicale, atunci când domnia sa a început să ofere consultații la această clinică. Doresc să-mi exprim admirația pentru profesionalismul său desăvârșit, seriozitatea și dăruirea cu care practică această meserie nobilă, atât de necesară nouă, tuturor.

Dna. dr. INES VOICULESCU a identificat perfect diagnosticul diferitelor mele afecțiuni și aceasta nu numai datorită îndelungatei sale experiențe de spital și de utilizare a ecografiei ca tehnică de investigație medicală, ci și datorită implicării sale în problemele de sănătate ale pacienților. Si nu este doar o părere subiectivă, am avut ocazia să ascult păreri similare și din partea altor pacienți. Îi transmit recunostința mea și urări de activitate îndelungată!

Aș dori sa mai adaug faptul că, venind în Clinica MEMORMED, am consultat și alți medici, de diferite specialități (cardiologie, neurologie, reumatologie, pneumologie, endocrinologie, dermatologie s.a.) și apreciez în mod deosebit profesionalismul și amabilitatea acestora. De altfel, ansamblul serviciilor medicale oferite de Clinica MEMORMED sunt de foarte bună calitate, iar colaborarea cu sistemul de asigurări de sănătate este de mare ajutor penru pacienți.

PROGRAMARE ONLINE