Nutritie

NutritieNUTRITIE

Obezitatea, considerata boala secolului este un factor de risc cu impact semnificativ in afectiuni precum hipertensiunea arteriala, dislipidemii, boala coronariana, diabetul zaharat, diverse forme de neoplasm, tulburari respiratorii, infertilitate. Riscul acestor afectiuni scade foarte mult sau chiar dispare o data cu scaderea ponderala. De aceea, obiectivul alimentatiei contemporane ar trebui sa fie pastrarea starii de sanatate, iar felul in care percepem alimentatia si alegerile pe care le facem in fiecare zi au un impact major asupra acestui lucru.

Desi suntem asaltati cu sfaturi despre nutritie in media, in multe situatii nu stim exact cum sa asociem alimentele, cand sa le consumam si in ce cantitati. Acest lucru se intampla deoarece alimentatia fiecarei persoane ar trebui sa fie individualizata in functie de scopul pe care il are (scadere ponderala, mentinere sau chiar crestere in greutate), obiceiurile si preferintele alimentare, starea de sanatate.

Scopul nostru este de a veni in ajutorul persoanelor care doresc sa slabeasca, sa se mentina si sa manance sanatos, cu ajutorul unor programe individualizate, centrate pe necesitatile si preferintele alimentare ale pacientului.

Orice program de nutritie porneste de la investigarea starii de sanatate prin efectuarea unor investigatii de baza si stabilirea necesarului caloric zilnic.

ALEGE PROGRAMUL DE NUTRITIE DE 8 SEDINTE. DETALII AICI.