• Dr. LUPESCU Tudor Dimitrie

  Medic Primar Neurologie, Doctor în Științe Medicale. Competență în Neurofiziologie clinică.

 • Dr. FLORESCU Roxana

  Medic Specialist Neurologie

 • Dr. AMZICĂ Gina Elena

  Medic Specialist Neurologie

 • Dr. NEAGOE Mariana Alis

  Medic Primar Neurologie, Doctor în Științe Medicale, Asistent Universitar

 • Dr. EVA MANOLESCU Andreea Iuliana

  Medic Specialist Neurologie

 • Dr. BURGHINĂ Cristina

  Medic Primar Neurologie. Competență în Electroencefalografie, homeopatie.

 • Dr. CĂTANĂ Ioan Florin

  Medic Primar Neurologie. Clinica MEMORMED SIBIU

 • DR. MITESCU Iuliana Mădălina

  Medic Specialist Neurologie

 • DR. ȘVEȚ Tatiana

  Medic Specialist Neurologie. Clinica MEMORMED SIBIU

Servicii Medicale

Denumire Serviciu Preț (Lei)
Consultație Neurologie 230
Control Neurologie 150
Referat medical / Adeverință 105
Interpretare analize 70
Dr. LUPESCU Tudor – Dimitrie
Consultație Neurologie 410
Electromiografie (EMG) 610
Dr. BURGHINĂ Cristina
OZONOTERAPIE
Autohemoterapia majoră 265
Pachet 10 ședințe autohemoterapie majoră 2315
Procedură – Injecții subcutanate cu ozon 100
Procedură – Injecții intramusculare cu ozon 100
Insuflație rectală cu ozon 165
Insuflație vaginală cu ozon  165
Electroencefalogramă (EEG standard)  260

Neurologie

NOU!
Electromiografie (EMG) realizata de cei mai buni medici cu cel mai performant echipament de pe piata!

 

neurologieNeurologia este o specialitate medicală care se ocupă cu identificarea și tratarea bolilor sistemului nervos central (creier și maduva spinării), a sistemului nervos periferic, cât și a celor musculare.

Există o gamă foarte largă de afecțiuni neurologice în practica curentă. Câteva exemple de boli cunoscute din domeniul neurologiei sunt: migrena, cefaleile, boala Parkinson, scleroza multiplă, vertijul, durerea de spate, tulburările de somn și cele de memorie, nevralgia de trigemen, demențe, boala Alzheimer, accidente vasculare, epilepsie, boli musculare (exemplu: miastenia gravis), meningite, coree Hungtington, boala Wilson, scleroza laterală amiotrofica etc.

În termeni practici, pacienții se pot adresa unui medic neurolog dacă prezintă, spre exemplu: durere de cap, asimetrie facială, furnicături sau amorțeală ale feței, mâinilor sau picioarelor, imposibilitatea de a mișca un membru la comandă, dureri de spate, tulburare în articularea cuvintelor sau imposibilitatea de a se exprima, mișcări bizare involuntare a unei parți a corpului, dezechilibru, lipsa de coordonare și/sau vertij la mers sau la efectuarea anumitor mișcări, pierderea stării de conștiență, tremor al unei părți a corpului, dificultate în urcatul scărilor, pieptănat, deschiderea ochilor, imagini dublate, tulburări de memorie, tulburări de vedere (mai ales într-o singură parte a câmpului vizual) etc.

Un consult neurologic include: anamneza (conversația avută cu pacientul despre bolile și simptomele sale), evaluarea tratamentelor administrate până în prezent, evaluarea investigațiilor efectuate de către pacient până la momentul consultului, examenul neurologic complet, axat pe problema de bază, în care se vor testa: statusul psihic al pacientului, semnele de iritație meningeală, câmpul vizual, nervii cranieni (exemplu: oculomotricitatetea, pupilele, simetria facială), forța musculară, funcția de coordonare, sensibilitatea, reflexele osteo-tendinoase și reflexele patologice specifice fiecarei boli, funcțiile corticale. Astfel, medicul neurolog, se poate orienta dacă simptomele bolnavului, coroborate cu investigațiile, se încadrează într-o boală neurologică sau nu. În consecință, el poate recomanda investigațiile paraclinice necesare sau consulturi de altă specialitate pentru a se putea stabili un diagnostic cât mai corect și, astfel, o atitudine terapeutică potrivită.

Oferim și servicii GRATUITE dacă vă prezentați cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SANATATEA TA ARE UN PRET ACCESIBIL

Opteaza acum pentru unul dintre pachetele promotionale pe care ti le-am pregatit si bucura-te de servicii medicale integrate pentru un diagnostic sigur.

vezi toate promotiile

PROGRAMARE ONLINE