Fizioterapie si recuperare medicala

FizioterapieFizioterapie

Sedintele de recuperare sunt menite sa te scape de durerile articulare și cele musculare. Acestea pot fi extrem de neplacute iar atenuarea lor necesita o serie de analize, investigatii si tratamente de specialitate.

Primul pas in tratarea acestor afectiuni este stabilirea unui diagnostic de certitudine. Din acest motiv, la Centrul Medical MEMORMED inainte de sedintele de fizioterapie, fiecare pacient este evaluat de medicul specialist in Recuperare, Medicina fizica si Balneologie.

In plus, pacientii care se prezinta cu bilet de trimitere catre  Ortopedie beneficiaza de o consultatie gratuita de specialitate si de o reducere suplimentara la pachetele de recuperare.

Cabinetul de recuperare al Centrului Medical MEMORMED cuprinde aparate de inalta performanta pentru Laser-terapie, Magnetoterapie, Terapie cu ultrasunete si Electroterapie. Toate aparatele sunt produse de prestigioasa companie BTL.

Echipa de medici este completata de maseuri, kinetoterapeuti si asistenti medicali de fizioterapie.

Vrei sa-ti pastrezi mobilitatea? Opteaza pentru serviciile de fizioterapie in cadrul Centrului Medical MEMORMED la preturile cele mai avantajoase.