• Dr. NEACȘU Andra

    Medic Specialist Endocrinologie. Competență în Ecografie Endocrină.

  • Dr. BUTICĂ Maria Delia

    Medic Specialist Endocrinologie. Competență în Ecografie Endocrină. Clinica MEMORMED SIBIU

  • DR. ȘERBAN Ana Tatiana

    Medic Primar Endocrinologie. Competență în Ecografie Endocrină. Oferă consultații pentru adulți și copii.

Servicii Medicale

Denumire Serviciu Preț (LEI)
Consultație Endocrinologie 230
Control Endocrinologie 150
Ecografie Tiroidă 170
Osteodensitometrie cu ultrasunete (ultrasonometrie calcaneană)  70
Referat medical / Adeverință  105
Interpretare analize 70

Endocrinologie

NOU! ACUM ȘI ÎN SIBIU!Endocrinologie

Serviciile de endocrinologie au legături strânse cu aproape toate celelalte specialități medicale, pentru că se ocupă de dereglări hormonale care pot afecta orice organ: inima și vase (palpitații, hipertensiunea arterială, hipotensiunea arterială, insuficiența cardiacă), rinichi (nefrolitiaza, nefrocalcinoza, diabet zaharat, diabet insipid), gonade (sindromul ovarelor polichistice, hipogonadism la femei și la bărbați, infertilitatea la femei și la bărbați), ochi (afecțiuni tiroidiene, tumori hipofizare, diabet zaharat), piele (păr în exces – hirsutism, sau căderea părului – alopecia, seboreea, pielea uscată, pielea colorată – acanthosis nigricans sau hiperpigmentarea difuză), oase (osteoporoza care duce la fracturi, osteomalacia, rahitismul) etc. Separat merită menționat creierul care suferă în aproape orice afecțiune endocrină, fie că vorbim de tumori hipofizare, fie de niște simptome nespecifice, precum stări de depresie sau agitație, insomnii. De multe ori, afecțiunile endocrinologice sunt diagnosticate târziu, însă descoperite mai devreme și tratate corespunzător, ar putea schimba viața pacientului, să-i readucă starea de bine.

In cadrul clinicilor MEMORMED oferim si servicii de endocrinologie pediatrica. Dr. Popa Lavinia, medic endocrinolog pentru copii, asigura consultatii si o gama larga de servicii medicale pentru un diagnostic sigur.

Oferim și servicii GRATUITE dacă vă prezentați cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist (doar pentru adulti).

 

Save

Save

Save

Save

Save

SANATATEA TA ARE UN PRET ACCESIBIL

Opteaza acum pentru unul dintre pachetele promotionale pe care ti le-am pregatit si bucura-te de servicii medicale integrate pentru un diagnostic sigur.

vezi toate promotiile

PROGRAMARE ONLINE