Ecografie

shutterstock_90004786O ecografie permite evaluarea detaliata a organelor interne. Aceasta metoda neinvaziva ofera informatii extrem de importante cu privire la starea de sanatate.

Cu ajutorul ecografiei se pot descoperi o serie de afectiuni in stadiu incipient. Rezultatele se obtin foarte rapid si in timp real, pacientul fiind ferit de orice disconfort.

Mai mult, costurile accesibile fac din ecografie una dintre cele mai potrivite metode de diagnostic in scop preventiv. Astfel, dumneavoastra o puteti efectua cel putin odata pe an pentru monitorizarea sanatatii organismului si pentru tratarea din timp a nenumarate afectiuni.

Centrul Medical MEMORMED dispune de mai multe ecografe performante, care permit investigarea tuturor organelor interne si care vin in completarea specialitatilor medicale. Acestea sunt fabricate de renumitul producator american de aparatura medicala: General Electric si utilizate de medici specialisti cu o vasta experienta in ultrasonografie.

Important de retinut!

Daca doriti efectuarea ecografiei gratuit cu bilet de trimitere (in lista de preturi gasiti tipurile de ecografii care se pot face gratuit) este important ca biletul sa fie emis de un medic aflat in contract cu CASAOPSNAJ. Aceste investigatii se pot face gratuit si pe baza unor trimiteri emise de medici aflati in contract cu alte case de asigurari, insa biletele respective trebuie sa fie de tip “clinic”, catre specialitatile Medicina Interna sau Urologie (in functie de medicul care doriti sa efectueze ecografia).

Un alt aspect important este pregatirea dinaintea ecografiei. Cateva dintre tipurile de ecografii necesita respectarea unor reguli inainte de prezentarea la medic.

Mai multe detalii gasiti la rubrica Intrebari Frecvente.  De asemenea, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va oferi toate informatiile despre biletul de trimitere si despre modul in care sa va pregatiti inainte de efectuarea investigatiei.

Programati-va acum si bucurati-va de o ecografie de calitate la un pret corect. Puteti utiliza formularul de programari sau sa sunati la numerele afisate pe site.

Save

Save

Save

Save

Save

Save