Pachetul pentru diagnosticul afectiunilor tiroidei

1 din 8 femei se confrunta cu afectiuni ale tiroidei. Vino din timp la endocrinolog pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat.

Tiroida este una dintre cele mai importante glande ale corpului iar atunci cand nu functioneaza corect, poate determina aparitia unor simptome neplacute: de la oboseala si stari de depresie, pana la modificari de greutate, probleme dermatologice si de atentie. De multe ori aceste simptome sunt trecute cu vederea, fiind confundate cu semnele altor boli. Consultatia anuala a unui medic specialist endocrinolog poate preveni insa accelerarea afectiunii tiroidiene si agravarea simptomelor, cu ajutorul unui diagnostic precoce si al unui tratament adecvat.

Ecografia de tiroida este o investigatie care trebuie sa insoteasca obligatoriu consultatia pentru a orienta medicul in stabilirea diagnosticului.

Promotie valabila pana pe 31.12.2018

Optional! Puteti alege pachetul de analize pentru Evaluarea Functiei Tiroidiene: TSH, Free T4, Anti-TPO
Pret promotional 90 lei

Dr. Christian Predoiescu, Medic Specialist Endocrinologie, Competenta in ecografie endocrina // Dr. Corina Anca Tabarcea, Medic Primar Endocrinologie, Competenta in ecografie endocrina

Pachetul Include

134 RON pret intreg 225 RON
- Consult medic specialist endocrinologie
- Ecografie tiroida + evaluare doppler color
- Interpretare ecografie

Optional!
Puteti alege pachetul de analize pentru Evaluarea Functiei Tiroidiene:
- TSH
- Free T4
- Anti-TPO
Pret promotional 90 lei

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE