Slabeste sanatos cu ajutorul medicului

Bucura-te de rezultatele unui program personalizat de nutritie. 8 saptamani in care vei afla ca dieta nu e neaparat un chin.

Obezitatea, considerata boala secolului este un factor de risc cu impact semnificativ in afectiuni precum hipertensiunea arteriala, dislipidemii, boala coronariana, diabetul zaharat, diverse forme de neoplasm, tulburari respiratorii, infertilitate. Riscul acestor afectiuni scade foarte mult sau chiar dispare o data cu scaderea ponderala. De aceea, obiectivul alimentatiei contemporane ar trebui sa fie pastrarea starii de sanatate, iar felul in care percepem alimentatia si alegerile pe care le facem in fiecare zi au un impact major asupra acestui lucru.

Desi suntem asaltati cu sfaturi despre nutritie in media, in multe situatii nu stim exact cum sa asociem alimentele, cand sa le consumam si in ce cantitati. Acest lucru se intampla deoarece alimentatia fiecarei persoane ar trebui sa fie individualizata in functie de scopul pe care il are (scadere ponderala, mentinere sau chiar crestere in greutate), obiceiurile si preferintele alimentare, starea de sanatate.

Scopul nostru este de a veni in ajutorul persoanelor care doresc sa slabeasca, sa se mentina si sa manance sanatos, cu ajutorul unor PROGRAME INDIVIDUALIZATE, centrate pe necesitatile si preferintele alimentare ale pacientului.

Orice program de nutritie porneste de la investigarea starii de sanatate si stabilirea necesarului caloric zilnic.

Programul de nutritie dezvoltat de Centrul Medical MEMORMED cuprinde o evaluare initiala a starii de sanatate si 8 sedinte personalizate in urma carora medicul va recomanda dieta cea mai potrivita nevoilor dumneavoastra.

Promotie valabila pana pe 28.02.2019

Dr. Strambu Gabriela

Medic Specialist Diabet, Nutritie, Boli Metabolice. Doctorand al UMF Carol Davila. Experienta de 10 ani in nutritie, alimentatie sanatoasa si tratarea bolilor metabolice.

Pachetul Include

555 RON pret intreg 840 RON
- Evaluare initiala
Medicul face o evaluare completa a starii de sanatate, a statusului nutritional si metabolic, realizeaza analiza compozitiei corporale si identifica obiceiurile alimentare ale pacientului. In functie de toate acestea se stabilesc liniile generale ale programului de nutritie.

- 8 sedinte saptamanale
Programul personalizat de nutritie include 8 sedinte, cate una saptamanal, in urma carora veti primi cate o dieta pentru saptamana care urmeaza. Rolul acestor sedinte este de a monitoriza cat mai indeaproape efectele dietei si de a adapta recomandarile in functie de evolutia greutatii dumneavoastra si de dificultatea cu care faceti fata provocarilor programului. Este deosebit de important de retinut ca primul pas catre greutatea dorita si implicit a sanatatii organismului este vointa, iar medicul care coordoneaza acest program este alaturi de dumneavoastra pentru a nu v-o pierde.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE