Pachet rectoscopie / anuscopie

Te-ai confruntat cu sangerari anale, suferi de hemoroizi, fisuri anale, polipi rectali? Vino din timp la medic si detecteaza afectiunile rectului pentru a le putea trata cu succes.

In cadrul Centrului Medical MEMORMED te poti bucura acum de un diagnostic precoce al afectiunilor rectului cu ajutorul rectoscopiei, la cel mai avantajos cost de pe piata si cu ajutorul unui aparat de ultima generatie.

In plus, vei beneficia de consultul amanuntit al unui medic chirurg cu o vasta experienta, care in urma examenului clinic si al rectoscopiei iti va prescrie tratamentul cel mai adecvat.

Promotie valabila pana pe 31.07.2017

Dictionar medical: Rectoscopia este o procedura endoscopica prin care se exploreaza vizual peretii rectului. Orice persoana care se confrunta cu dureri anorectale, hemoroizi, hemoragii rectale, tulburari ale tranzitului intestinal ar trebui sa efectueze aceasta investigatie pentru un diagnostic corect si tratament optim. Rectoscopia ajuta la diagnosticarea cancerului si polipilor, inca din stadii incipiente. Este o procedura nedureroasa, putand fi efectuata fara anestezie, dureaza cateva minute si nu are efecte adverse.

Dr. Claudiu Baciu

Medic Primar Chirurgie Generala, Competenta in Endoscopie digestiva, Participari la conferinte si simpozioane nationale si internationale cu contributii la lucrari stiintifice din patologia digestiva superioara si generala.

Pachetul Include

85 RON pret intreg 200 RON

GRATUIT

cu trimitere

- Consultatie Medic Primar Chirurgie Generala
- Investigatii clinice (tuseu rectal)
- Rectoscopie / Anuscopie

Important!
Pachetul implica prezentarea pacientului de doua ori la medic. Prima prezentare implica efectuarea consultului si a tuseului rectal, in urma carora medicul va stabili posibilitatea si necesitatea efectuarii rectoscopiei. Totodata, medicul va informa pacientul cu privire la protocolul de pregatire igienico-dietetica in vederea investigatiei. La a doua prezentare se va efectua rectoscopia.
In cazul in care pacientul are contraindicatie pentru efectuarea rectoscopiei si vine fara bilet de trimitere, suma de 85 RON va constitui contravaloarea consultului si a tuseului rectal, servicii tarifate standard cu 100 RON (astfel, indiferent de situatie, pacientul va beneficia de reducere).
Pregatirea pentru rectoscopie
- In ziua precedenta efectuarii investigatiei pacientul va consuma la pranz si seara mancaruri usoare (ex: supa, iaurt, de preferat fara paine, cartofi, carne).
- In ziua precedenta efectuarii investigatiei, incepand cu ora 17:00, timp de 3 ore, pacientul va consuma 3 litri de Fortrans (se achizitioneaza de la farmacie).
- Cei care nu pot sa consume 3 litri vor bea 2 litri de Fortrans iar in dimineata din ziua investigatiei isi vor face o microclisma (produs disponil in farmacii).
- In dimineata efectuarii investigatiei, nu vor consuma deloc alimente.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE