Diagnosticul celor mai frecvente afectiuni urologice

Durerile de spate, usturimea la urinare si urinarile frecvente sunt cateva simptome ale celor mai frecvente afectiuni urologice.

Bolile din sfera urologiei cel mai frecvent intalnite in practica sunt litiaza renala (calculii renali, care dau frecvent colica renala), infectiile urinare repetate (mai ales la femei), bolile cu transmitere sexuala, adenomul de prostata si cancerul de prostata precum si tumorile de vezica urinara.

Toate acestea pot fi extrem de neplacute de aceea este indicat sa apelam la ajutor specializat. Vino acum la medicul urolog si bucura-te de investigatii amanuntite si un tratament adecvat.

Promotie valabila pana pe 30.04.2017

Dr. Mircea Neamtu

Medic Primar Urologie. Cursuri de perfectionare la Spitalul Tenon din Paris. Specializare in evaluare urodinamica si managementul incontinentei urinare.

Pachetul Include

80 RON pret intreg 127 RON

10 RON

cu bilet de trimitere

- Consult medic specialist urologie
(nu uitati, o consultatie in sine va poate scuti de multe batai de cap, analize inutile facute pe cont propriu sau la sfaturile aleatorii ale cunoscatorilor de pe forumuri si mediul online)
- Examen complet urina (sumar + sediment)
- Interpretare analize
- Prescriere tratament dupa caz

BONUS! Daca vii cu bilet de trimitere poti efectua GRATUIT si o ECOGRAFIE ABDOMINALA la medicul de medicina interna. Solicita informatii telefonic sau poti fi informat cand vii la medicul urolog. * In limita fondurilor disponibile.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE