Diagnosticul precoce al afectiunilor neurologice

Pachet special pentru diagnosticul precoce al afectiunilor cerebro-vasculare, a riscului de AVC si a riscului de anevrism cerebral.

Ai avut vreodata urmatoarele simptome: tulburari de vedere, amorteli, dureri de cap, ameteli sau chiar lesin? S-ar putea sa suferi de o tulburare neurologica iar multe dintre aceste afectiuni, nediagnosticate in timp util si netratate pot cauza probleme severe, printre care se numara accidentul vascular cerebral si anevrismul cerebral.

Pentru un diagnostic de certitudine si precoce recomandam vizita la medicul neurolog.

Promotie valabila pana pe 30.04.2017

Dr. Maria Ruxanda Bejenaru

Medic specialist neurologie, Competenta in Ecografie Doppler Vase Cervicale, Membru al Societatii Romane de Neurologie, Vasta experienta in patologia cerebro-vasculara, cefalee, epilepsie, boala Parkinson.

Pachetul Include

115 RON pret intreg 210 RON

85 RON

cu bilet de trimitere

- Consult medic specialist neurologie (se testeaza statusul psihic al pacientului, semnele de iritatie meningeala, campul vizual, nervii cranieni, forta musculara, functia de coordonare, sensibilitatea, reflexele osteo-tendinoase si reflexele patologice specifice fiecarei boli, functiile corticale)
- Ecografie doppler vase cervico-cerebrale *
- Stabilire diagnostic
- Stabilire schema tratament (daca este cazul)

* Serviciu nedecontat prin CAS

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE