Programul special La Femme. Pentru sanatatea ta

Din grija pentru sanatatea ta am pregatit un pachet complet pentru diagnosticul precoce al afectiunilor ginecologice.
Promotia este disponibila in doua variante: cu si fara trimitere de la medicul de familie.

Vizita la medicul ginecolog poate depista in timp util o serie de afectiuni, printre care se numara si cancerul de col uterin. De aceea este esential ca examenul ginecologic sa fie insotit si de alte investigatii, precum examenul citologic Babes-Papanicolau sau ecografia transvaginala (ginecologica).

Consultatia ginecologica de rutina este recomandata periodic, cel putin de doua ori pe an la persoanele tinere, active sexual si o data pe an pentru femeile aflate la menopauza si de cate ori este nevoie pentru doamnele care sesizeaza disconfort in zona genitala.

Promotie valabila pana pe 31.03.2019

Promotia este disponibila la toti medicii ginecologi din cadrul Memormed: Dr. Alina Ion, Dr. Khamis Mukhls, Dr. Alexandra Bruja, Dr. Iulia Scobioala, Dr. Calina Maier, Dr. Catalin Bogdan Coroleuca, Dr. Ciprian Coroleuca.

Medicii Ginecologi

Dr. Alina Ion, Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie // Dr. Mukhls Khamis, Medic Primar Obstetric─â-Ginecologie // Dr. Alexandra Bruja, Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie // Dr. Calina Maier, Medic Specialist Obstretica Ginecologie. // Dr. Catalin Bogdan Coroleuca, Medic Specialist Obstretica Ginecologie. // Dr.Ciprian Coroleuca, Medic Specialist Obstretica Ginecologie.

Pachetul Include

215 RON pret intreg 455 RON

114 RON

cu bilet de trimitere

- Consultatie ginecologica
- Examen senologic (examinarea sanilor)
- Examen microscopic secretie vaginala
- Examen secretie vaginala - identificare Trichomonas
- Examen citologic Babes-Papanicolau
- Ecografie transvaginala (ginecologica)
Se recomanda evitarea contactului sexual si al spalaturilor intravaginale cu 48 de ore inaintea prezentarii la medic.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE