Programul special La Femme. Pentru sanatatea ta

Din grija pentru sanatatea ta am pregatit un pachet complet pentru diagnosticul precoce al afectiunilor ginecologice.
Promotia este disponibila in doua variante: cu si fara trimitere de la medicul de familie.

Vizita la medicul ginecolog poate depista in timp util o serie de afectiuni, printre care se numara si cancerul de col uterin. De aceea este esential ca examenul ginecologic sa fie insotit si de alte investigatii, precum examenul citologic Babes-Papanicolau sau ecografia transvaginala (ginecologica).

Consultatia ginecologica de rutina este recomandata periodic, cel putin de doua ori pe an la persoanele tinere, active sexual si o data pe an pentru femeile aflate la menopauza si de cate ori este nevoie pentru doamnele care sesizeaza disconfort in zona genitala.

Promotie valabila pana pe 31.07.2021

Promotia este disponibila la toti medicii ginecologi din cadrul Memormed: Dr. Khamis Mukhls, Dr. Iulia Scobioala, Dr. Calina Maier, Dr. Irina Iuret, Dr. Ikram Chelki, Dr. Alice Ligiana Sirb, Dr. Natalia Caisin, Dr. Bianca-Maria Anca-Stanciu.

Medicii Ginecologi

Dr. Mukhls Khamis // Dr. Iulia Scobioala // Dr. Irina Iuriet // Dr. Madalina Pintilie// dr. Ikram Chelki// Dr. Alice Ligiana Sirb // Dr. Natalia Caisin // Dr. Bianca-Maria Anca-Stanciu
Opteaza pentru varianta cu Trimitere si te bucuri de consultatii GRATUITE interdisciplinare la recomandarea medicului: Endocrinologie / Urologie / Dermatologie / Gastroenterologie.

Pachetul Include

290 RON pret intreg 535 RON

189 RON

cu bilet de trimitere

- Consultatie ginecologica
- Examen senologic (examinarea sanilor)
- Examen microscopic secretie vaginala
- Examen secretie vaginala - identificare Trichomonas
- Examen citologic Babes-Papanicolau
- Ecografie transvaginala (ginecologica)
Se recomanda evitarea contactului sexual si al spalaturilor intravaginale cu 48 de ore inaintea prezentarii la medic.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE