Fa primul pas pentru o piele sanatoasa

Afectiunile dermatologice necesita tratament personalizat. Te asteptam asadar la medicul dermatolog pentru un diagnostic corect.

La Centrul Medical MEMORMED vei gasi diagnostic si tratament pentru o gama larga de afectiuni dermatologice, printre care se numara acneea, hiperpigmentarile, eczemele, psoriazisul, pitiriazisul, rozaceea, pielea uscata, pruritul, infectiile micotice si bacteriene, dermatita, tumoretele benigne si tumorile pielii etc.

Dupa caz, medicul specialist poate recomanda o serie de investigatii si analize in scopul aplicarii unui tratament personalizat si cat mai eficace. Primul pas spre rezolvarea problemelor este insa consultul de specialitate si o investigatie numita dermatoscopie, cu ajutorul carora medicul de specialitate poate stabili urmatoarele etape de tratament.

Promotie valabila pana pe 31.05.2018

Dr. Delia Morar

Medic Primar Dermato-Venerologie, Competenta Dermato-cosmetologie si Management sanitar, Membru al Societatii Romane de Dermatologie, bogata experienta stiintifica.

Pachetul Include

105 RON pret intreg 150 RON
- Consult medic specialist Dermatolog
- Dermatoscopie extinsa (mai multe leziuni)
- Initiere proceduri (recomandari medic specialist)
- Prescriere tratament
- Consiliere

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE