Fa primul pas pentru o piele sanatoasa

Afectiunile dermatologice necesita tratament personalizat. Te asteptam asadar la medicul dermatolog pentru un diagnostic corect.

La Centrul Medical MEMORMED vei gasi diagnostic si tratament pentru o gama larga de afectiuni dermatologice, printre care se numara acneea, hiperpigmentarile, eczemele, psoriazisul, pitiriazisul, rozaceea, pielea uscata, pruritul, infectiile micotice si bacteriene, dermatita, tumoretele benigne si tumorile pielii etc.

Dupa caz, medicul specialist poate recomanda o serie de investigatii si analize in scopul aplicarii unui tratament personalizat si cat mai eficace. Primul pas spre rezolvarea problemelor este insa consultul de specialitate si o investigatie numita dermatoscopie, cu ajutorul carora medicul de specialitate poate stabili urmatoarele etape de tratament.

Promotie valabila pana pe 30.11.2020

Medicii Dermatologi

Dr. Delia Morar, Medic Primar Dermato-Venerologie, Competenta Dermato-cosmetologie // Dr. Irina Ceban, Medic Specialist Dermato-Venerologie, Competente dermato-cosmetologie // Dr. Bianca-Adela Iancu, Medic Specialist Dermato-Venerologie, Competente dermato-cosmetologie
Opteaza pentru varianta cu Trimitere si te bucuri de consultatii GRATUITE interdisciplinare la recomandarea medicului: Alergologie / Urologie / Ginecologie / Chirurgie Generala.

Pachetul Include

180 RON pret intreg 260 RON

Gratuit

cu bilet de trimitere

- Consult medic specialist Dermatolog
- Dermatoscopie extinsa (maxim 3 leziuni)
- Initiere proceduri (recomandari medic specialist)
- Prescriere tratament
- Consiliere

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE