Ai grija de inima ta! Medicul cardiolog te ajuta.

Intr-o tara in care bolile cardiovasculare sunt foarte frecvente, vizita la cardiolog este esentiala la aparitia oricaror simptome.

Printre acestea se numara durerile in piept, palpitatiile, oboseala, slabiciunea, ametelile, tulburarile de ritm cardiac, inflamatiile din zona gleznelor, mainilor si abdomenului. Totodata, consultul cardiologic este obligatoriu pentru persoanele care sufera de obezitate, diabet, hipercolesterolemie sau hipertensiune arteriala, intrucat acestea se confrunta cu riscul cel mai crescut pentru aparitia bolilor cardiovasculare.

Pachetul pe care ti l-am pregatit este esential in vederea stabilirii unui diagnostic corect si precoce.

Promotie valabila pana pe 28.02.2019
Optional! Puteti alege pachetul de analize pentru Evaluarea Riscului Cardiovascular: Glicemie, Colesterol total, HDL Colesterol, LDL Colesterol, VLDL Colesterol, Trigliceride, Timp Quick si INR
Pret promotional 55 lei

Medicii Cardiologi

Dr. Dawood Aws Adnan, Medic Specialist Cardiolog, Competenta in Ecocardiografie // Dr. Georgeta Ittu, Medic Primar Cardiologie, Competenta in Ecocardiografie (doar promotia fara trimitere) // Dr. Radu Valentin Coltuc, Medic Primar Cardiologie, Competenta in Ecocardiografie, Doctor in Medicina, // Dr. Sorina Linte, Medic Specialist Cardiolog, Competenta in Ecocardiografie, // Dr. Denisa Ciuculete, Medic Specialist in Cardiologie

Pachetul Include

199 RON pret intreg 330 RON

125 RON

cu bilet de trimitere

- Consultatie medic specialist Cardiologie
- Ecocardiografie (Ecografie la inima)
- EKG
- Interpretare ecografie
- Interpretare EKG

OPTIONAL!
Puteti alege pachetul de analize pentru Evaluarea Riscului Cardiovascular:
- Glicemie
- Colesterol total
- HDL Colesterol
- LDL Colesterol
- VLDL Colesterol
- Trigliceride
- Timp Quick si INR
Pret PROMOTIONAL 55 lei

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE