Ai grija de inima ta! Medicul cardiolog te ajuta.

Intr-o tara in care bolile cardiovasculare sunt foarte frecvente, vizita la cardiolog este esentiala la aparitia oricaror simptome.

Printre acestea se numara durerile in piept, palpitatiile, oboseala, slabiciunea, ametelile, tulburarile de ritm cardiac, inflamatiile din zona gleznelor, mainilor si abdomenului. Totodata, consultul cardiologic este obligatoriu pentru persoanele care sufera de obezitate, diabet, hipercolesterolemie sau hipertensiune arteriala, intrucat acestea se confrunta cu riscul cel mai crescut pentru aparitia bolilor cardiovasculare.

Pachetul pe care ti l-am pregatit este esential in vederea stabilirii unui diagnostic corect si precoce.

Promotie valabila pana pe 31.05.2016.

Dr. Andrei Valcoreanu

Medic specialist Cardiolog, Competenta in Ecocardiografie, Membru al Societăţii Române de Cardiologie, al Societăţii Europene de Cardiologie, al Asociaţiei Europene de Ecocardiografie. Curs de perfectionare in Resuscitare Cardiorespiratorie si Cerebrala la Adult.

Pachetul Include

- Consultatie medic specialist Cardiologie
- Ecocardiografie (Ecografie la inima)
- EKG
- Interpretare ecografie
- Interpretare EKG
145 RON pret intreg 300 RON

95 RON

cu bilet de trimitere

BONUS! La Centrul Medical MEMORMED ai sansa unor consultatii pluridisciplinare pentru un diagnostic cat mai complex si un tratament corect. Astfel, acest pachet este insotit de consultatii la Neurologie, Psihiatrie, Endocrinologie, Oftalmologie (in functie de patologie). GRATUIT daca vii cu trimitere sau cu o REDUCERE de 50% daca vii fara bilet.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE