Ai grija de inima ta! Medicul cardiolog te ajuta.

Intr-o tara in care bolile cardiovasculare sunt foarte frecvente, vizita la cardiolog este esentiala la aparitia oricaror simptome.

Printre acestea se numara durerile in piept, palpitatiile, oboseala, slabiciunea, ametelile, tulburarile de ritm cardiac, inflamatiile din zona gleznelor, mainilor si abdomenului. Totodata, consultul cardiologic este obligatoriu pentru persoanele care sufera de obezitate, diabet, hipercolesterolemie sau hipertensiune arteriala, intrucat acestea se confrunta cu riscul cel mai crescut pentru aparitia bolilor cardiovasculare.

Pachetul pe care ti l-am pregatit este esential in vederea stabilirii unui diagnostic corect si precoce.

Promotie valabila pana pe 28.02.2018

Dr. Dawood Aws Adnan

Medic Specialist Cardiolog, Competenta in Ecocardiografie. Membru al: Societatii Europene de Cardiologie, Asociatiei Europene de Cardiologie Interventionala, Grupului de lucru de insuficienta cardiaca. Experienta vasta in urgente cardiologice.

Pachetul Include

180 RON pret intreg 330 RON

110 RON

cu bilet de trimitere

- Consultatie medic specialist Cardiologie
- Ecocardiografie (Ecografie la inima)
- EKG
- Interpretare ecografie
- Interpretare EKG

BONUS! La Centrul Medical MEMORMED ai sansa unor consultatii pluridisciplinare pentru un diagnostic cat mai complex si un tratament corect. Astfel, acest pachet este insotit de consultatii la Neurologie, Psihiatrie, Endocrinologie, Oftalmologie (in functie de patologie). GRATUIT daca vii cu trimitere sau cu o REDUCERE de 50% daca vii fara bilet.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE