Pachetul pentru evaluarea completa a organismului

Traieste sanatos si bucura-te de placerile vietii. Chiar daca nu te simti bolnav te asteptam la evaluarea organismului cel putin odata pe an.

Multe dintre afectiunile organelor interne sunt asimptomatice in faza de debut de aceea consultatia de rutina la medicul internist, insotita de investigatii paraclinice precum ecografia de abdomen si cea pelvina, sau ekg-ul si pulsoximetria sunt esentiale pentru un diagnostic precoce si evitarea complicatiilor.

Pachetul pe care l-am conceput special in acest sens poate stabili existenta unor afectiuni la nivelul urmatoarelor organe: inima, plamani, ficat, colecist, pancreas, splina, rinichi, vezica urinara, prostata (la barbate) / uter + ovare (la femei).

Promotie valabila pana pe 31.12.2017

Dr. Mirela-Silvia Ioan

Medic Primar Medicina Interna, Medic Specialist Geriatrie si Gerontologie, Competenta in Ultrasonografie (Ecografie) Generala

Pachetul Include

140 RON pret intreg 360 RON
- Consultatie Medicina Interna (examen cardiologic, examen pneumologic, masurare alura ventriculara, examen steacustic, masurare tensiune arteriala)
- EKG (electrocardiograma)
- Pulsoximetrie
- Ecografie abdominala + Ecografie pelvina (ficat, pancreas, splina, rinichi, colecist, vezica urinara, prostata la barbati, uter + ovare, la femei)
- Interpretare investigatii
- Stabilire schema de tratament

BONUS! La Centrul Medical MEMORMED ai sansa unor consultatii pluridisciplinare pentru un diagnostic cat mai complex si un tratament corect. Astfel, acest pachet este insotit de consultatii la Cardiologie, Neurologie, Ginecologie, Urologie, Endocrinologie, Oftalmologie (in functie de patologie). GRATUIT daca vii cu trimitere sau cu o REDUCERE de 50% daca vii fara bilet.

Medici dedicati, servicii medicale din suflet

Echipa MEMORMED ofera consultatii interdisciplinare pentru ca tu sa primesti raspunsurile si tratamentul de care ai nevoie.

DESCOPERA TOATE SPECIALITATILE MEDICALE