GDPR

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

MEMORMED SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in vederea acordarii serviciilor medicale.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si a Regulamentului UE 2016/679, SC MEMORMED SRL, Bdul A. I. Cuza, Nr. 30, Sector 1, Bucuresti, email gdpr@memormed.ro. Tel: 031-9443, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este necesar in conformitate cu prevederile legale aplicabile in vigoare, pentru diagnosticul si completarea istoricului dumneavoastra medical, in vederea oricarei referentieri medicale ulterioare, sau in scop statistic si raportare catre medicul trimitator, catre Casa de Asigurari de Sanatate locala, pentru derularea/ incheierea si executarea unui contract la care sunteti parte sau pe care angajatorul dvs. a inteles sa il deruleze cu subscrisa sau catre alte organisme autorizate prin lege in acest sens.

Prin solicitarea dvs. de a efectua investigatii medicale in cadrul clinicilor MEMORMED SRL va exprimati acordul ca datele dvs sa fie preluate/prelucrate si stocate conform prevederilor legale specifice din domeniul sanatatii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate doar catre medicul trimitator, catre Casa de Asigurari de Sanatate sau catre alte organisme autorizate prin lege in acest sens.

In afara scopului pentru care au fost preluate, datele dvs. pot fi prelucrate si din necesitatea de a respecta o obligatie legala la care suntem supusi. Spre exemplu: in cazul raportarilor cu autoritatile competente in domeniul sanatatii, la derularea eventualelor controale derulate de catre autoritatile legale, in cazul cerintelor contabile etc .

Datele preluate urmeaza a fi stocate pentru perioada impusa de legile specifice din domeniul sanatatii. MEMORMED SRL nu prelucreaza datele in mod excesiv, nu externalizeaza catre terti neautorizati accesul la acestea. Datele dvs cu caracter personal pot fi comunicate partenerilor contractuali ai SC MEMORMED SRL doar in cazul subcontractarii unor servicii medicale. In aceasta situatie veti fi informat in prealabil si vi se va solicita consimtamantul pentru transmiterea datelor, necesare partenerului contractual pentru prestarea serviciului medical.

In conformitate cu reglementarile specifice din domeniul sanatatii istoricul medical nu poate fi sters.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC MEMORMED SRL se doreste a fi facuta doar in scopul in care au fost preluate, fara a fi prelucrate si pentru un scop secundar care este incompatibil cu scopul principal pentru care datele dvs. personale sunt initial colectate. Daca totusi acest lucru va fi necesar intelegem sa va informam/solicitam in prealabil acordul.

Datele colectate sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este strict necesar pentru derularea actului medical/prestarea serviciului medical de catre SC MEMORMED SRL. In cazul in care se intampla ca un client sa ofere in mod voluntar mai multe informatii (cum ar fi copii ale cartilor de identitate), acestea sunt sterse imediat iar informatiile colectate vor fi folosite doar in scopul derularii actului medical/furnizarii servicului medical. Datele nu sunt folosite in alte scopuri, nici macar in comunicarile comerciale.

Incercam sa limitam prelucrarea datelor dvs. personale la o dimensiune, amploare si frecventa care sunt necesare pentru scopurile procesarii si pentru indeplinirea scopului pentru care au fost furnizate.

Datele personale pe care le colectam in vederea acordarii serviciilor medicale sunt date referitoare la identitate si informatii medicale.

Date precum cele de contact (numar telefon, adresa email) sunt colectate pentru a va putea anunta in timp util asupra unor informatii cu privire la starea dumneavoastra de sanatate, pentru a putea efectua si confirma programarile. Acestea nu sunt colectate in scop comercial intrucat MEMORMED nu deruleaza campanii de marketing direct.

In cazul in care aplicati pentru o pozitie aflata in recrutare iar cv-ul dvs nu se incadreaza profilului/pozitiei  aflate in recrutare, acesta va fi distrus fara a fi pastrat in baza de date pentru o eventuala noua pozitie. In situatia in care doriti sa va fie pastrat cv-ul si sa fiti contactati pentru o alta viitoare pozitie , va rugam sa specificati in mod clar si explicit acest lucru.

Datele dvs. Personale, in functie de scopul pentru care au fost furnizate pot fi accesate de catre diverse departamente : contabilitate, vanzari, resurse umane, call center, laborator, Casele de Asigurari de Sanatate  Judetene sau cea Nationala, medici trimitatori, medici curanti, etc. fiind stocate doar pe teritoriul Romaniei.

Dezvaluirea datelor dvs. personale catre imputernicitii nostri are la baza contracte scrise sau un temei legal.

Daca in viitor va vom dezvalui datele personale unui alt destinatar, atunci va vom informa despre momentul dezvaluirii si numele destinatarilor in mod direct, iar daca acest lucru nu este posibil, vom publica pe site-ul companiei informatiile necesare.

Datele dvs. sunt localizate pe teritoriul Romaniei, nu transferam datele dvs. personale in tari din afara UE si SEE, ori catre o organizatie internationala.

Protejam prelucrarea datelor cu caracter personal impotriva amenintarilor la adresa prelucrarii. Masurile de securitate pe care le-am pus in practica sunt de natura a asigura protectia datelor dvs. cu caracter personal.

Ne asiguram ca personalul nostru este responsabil pentru prelucrarea sigura a datelor cu caracter personal. Controlam accesul la datele personale pe care le detinem si controlam faptul ca numai persoanele care au dreptul de a accesa datele personale detinute pot accesa aceste date si organizam sesiuni interne de discutii in legatura cu Protectia datelor cu caracter personal.

Ne asiguram ca accesul fizic neautorizat la datele cu caracter personal este impiedicat si ca prevenim pierderea, distrugerea, deteriorarea si modificarea suportului de stocare a datelor personale.

Aveti dreptul sa accesati datele dvs. personale. La cererea dumneavoastra vom confirma daca prelucram sau nu datele dvs. personale. Acest drept include numai datele personale care va privesc si nu este aplicabil cu referire la terti. De asemenea, dreptul se refera si la eventualele date pseudonime care pot fi in mod clar legate de dvs. Este foarte important si va comunicam pe aceasta cale ca doar titularul are acces la propriul istoric medical sau eventuale investigatii medicale efectuate. In situatia in care sunteti in imposibilitatea de a va prezenta personal la unul din clinicile MEMORMED pentru a formula o solicitare in acest sens, va rugam ca persoana desemnata de dvs. sa aiba o procura notariala valabila in acest scop, in caz contrar nu va putea primi informatiile solicitate. Cererile primite pe mail sau telefonic nu vor fi luate in calcul iar istoricul medical sau investigatiile medicale solicitate pe aceste canale de comunicare nu vor fi luate in calcul de catre societate.

In cazul in care va confirmam faptul ca va procesam datele personale, veti primi acces la acestea, daca solicitati un astfel de acces. De asemenea, veti primi o copie a acestor date, daca solicitati o astfel de copie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art. 12);
  • dreptul de acces la date (art. 13);
  • dreptul de interventie asupra datelor (art. 14);
  • dreptul la opozitie (art. 15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17);
  • dreptul de a va adresa justitiei (art. 18).

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. personale. Daca veti exercita acest drept vom inceta prelucrarea datelor dvs., dar in cazul in care prelucrarea are loc in baza unei obligatii legale (de exemplu raportarea cu /catre CAS, CNAS, psihiatrie, contabilitate etc.), aceasta prelucrare va continua. Daca exercitati acest drept inainte de accesarea serviciilor medicale in cadrul sistemului propriu, o astfel de obiectie va duce la imposibilitatea de a va furniza serviciile noastre, deoarece fara a va identifica in mod real  nu puteti accesa serviciile medicale din cadrul MEMORMED.  In acest caz, veti fi anuntat de catre angajatii/colaboratorii MEMORMED ca datele dvs. nu sunt procesate si nu veti putea accesa serviciile medicale in cadrul clinicilor noastre.

Aveti dreptul la rectificarea datelor dvs. personale. Vom rectifica datele dvs. personale pe care le prelucram daca acestea sunt inexacte sau incomplete si solicitati recuperarea sau completarea lor.

Aveti dreptul la stergerea datelor dvs. personale. La cererea dumneavoastra vom sterge fara intarzieri nejustificate datele dvs. personale pe care le prelucram, daca datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau va prelucram datele in baza unui interes legitim asupra caruia prevaleaza obiectia dvs. si nu exista alt temei pentru prelucrare.

Pentru exercitarea acestor drepturi si pentru orice nelamurire referitoare la protectia datelor cu caracter personal va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa gdpr@memormed.ro sau in scris la adresa Str. George Georgescu, Nr. 54, Sector 4, Bucuresti.

Veti primi raspunsul nostru la solicitarea dvs. la adresa de e-mail pe care o indicati sau, in absenta unei indicatii exprese, la adresa utilizata pentru a depune cererea. Cererea dvs. va fi tratata in termen de 30 zile de la primire, cu exceptia cazului in care este necesar un timp mai lung pentru a raspunde, caz in care va vom comunica eventuala intarziere.

Pentru mai multe informatii puteti apela la Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://www.dataprotection.ro/

Daca intervine o modificare a acestei note de informare, noua versiune va fi publicata la aceeasi adresa web. Modificarile nu sunt comunicate prin e-mail.

Suntem o entitate romaneasca ce ofera servicii in Romania rezidentilor din Romania, prin urmare legea aplicabila este legea romana.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram pe aceasta cale de tot suportul si disponibilitatea noastra de a implementa corect prevederile legale din domeniul sanatatii completate de prevederile legale mentionate in prezenta.

Pachetul promotional cu 60 de analize

Detalii Pachet Promotional

vezi detalii

centrul medical memormed

SC MEMORMED SRL; CUI 23052971; J40/392/2008; Sediu social: B.dul Alexandru Ioan Cuza, nr. 30, Sector 1; Puncte de lucru: Calea Plevnei, nr. 3, Sector 5 / Str. George Georgescu, nr. 54, Sector 4 / Str. Stoian Militaru, Nr. 84

NOU! Incepand cu 3 Decembrie deschidem o noua clinica pe str. Stoian Militaru, Nr. 84.

Datorita numeroaselor solicitari telefonice nu putem prelua in timp util toate apelurile. Va rugam sa utilizati formularul de contact "Programeaza-te acum" si va vom contacta noi in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!

SEDII

1. Calea Plevnei, Nr. 3

2. Str. George Georgescu, Nr. 54

3. Str. Stoian Militaru, Nr. 84

031 - 817 39 96 - fax

Program

Luni - Vineri: 08.00-21.00 Sambata: 09.00-14.00